Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
nezadovoljan rezultatom, ali...

Vrsaljko sretan zbog povratka: "Da mi je to netko rekao, rekao bih mu da je lud"

Šime Vrsaljko je zaigrao za reprezentaciju nakon duge 2,5 godine.

Šime Vrsaljko je u gostujućem porazu Hrvatske od Slovenije 1:0 zaigrao za Vatrene prvi put nakon sada već davne 2018. Podatak je to koji zvuči gotovo nevjerojatno čak i samom Vrsaljku.

"Da mi je netko nakon Rusije rekao da dvije i pol godine neću igrati za reprezentaciju, rekao bih mu da je lud. Nije se ništa promijenilo. Došlo je nekoliko mladih igrača koji su se brzo prilagodili. Morat ćemo uložiti veliki napor da se vratimo gdje smo bili", rekao je.

Nažalost, njegov povratak obilježio je neugodan poraz na startu kvalifikacija za SP 2022.

Je li Hrvatska zakomplicirala odlazak na SP u Kataru?

Ukupno glasova:

"Povratak donosi veliko veselje i zadovoljstvo, druženje s momcima i boravak s njima svakog dana, međutim nismo tu samo da se družimo nego da ostvarujemo rezultate i pobjede. Jučerašnjom utakmicom rezultatski ne možemo biti zadovoljni, ali u neku ruku je dobro da se to dogodilo na početku. Mislim da ćemo u budućnosti biti puno bolji i konkretniji", smatra.

gol expired Kovačić: Bolji smo od Slovenije, a za poraz nije kriva taktika nego mi igrači divider

"Sve reprezentacije danas igraju nogomet, taktički su napredovale, dobro stoje na terenu. Mi smo ti koji smo u svim sljedećim utakmicama favoriti. Sigurno ćemo se morati potruditi više nego što je to bilo jučer, da postignemo zgoditak i usmjerimo pozitivnu energiju. Rezultat diže formu pojedinačno, ali i momčadski."

"Razgovarali smo međusobno i s izbornikom. Nije stvar ni taktike ni izvedbe, već nekih drugih stvari. To ćemo ispraviti u budućnosti. Dug je put. Imamo cilj i do njega ćemo doći", rekao je Vrsaljko.

Zlatko Dalić nakon poraza od Slovenije

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider