Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni čekaju Portugalce

Sjajna vijest za hrvatske obožavatelje Cristiana Ronalda: U Splitu će biti spektakl na travnjaku

Cristiano Ronaldo oporavio se od ozljede i trebao bi biti u portugalskoj postavi za utakmice s Francuskom i Hrvatskom u Ligi naciji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otklonjene su sve spekulacije oko zdravstvenog stanja Cristiana Ronalda. Portugalska superzvijezda priključila se pripremama Selecaa za odlučne utakmice u Ligi nacija s Francuskom i Hrvatskom.

Nakon što je imao problema s koronavirusom, Ronaldo je zadobio ozljedu gležnja u posljednjoj utakmici Juventusa. Postojala je sumnja da možda neće biti spreman za predstojeće utakmice portugalske vrste.

No jutros je uredno odradio trening u trening-centru portugalske reprezentacije. Tamošnji mediji izvješćuju da se nisu mogli primijetiti nikakve smetnje. Štoviše, očekuje se da će Ronaldo zaigrati već sutra protiv Andore u prijateljskoj utakmici na stadionu Luz.

Ne bude li nepredviđenih problema, Ronaldo će biti u postavi protiv Francuske, a vjerojatno i Hrvatske. U svakom slučaju, trebao bi doputovati u Split i biti na raspolaganju portugalskom izborniku Fernandu Santosu.

gol expired Postave Vatrenih za Tursku i Švedsku: Dvije formacije i jedna velika dilema – centarfor ili veznjak? divider

Lijepa je to vijest za hrvatske obožavatelje portugalske zvijezde. Iako na Poljudu neće biti gledatelja, Ronaldova nazočnost svakako će dati dodatnu draž i glamuroznost cijelom spektaklu. Gledatelji će putem malih ekrana moći vidjeti dvije Zlatne lopte na travnjaku - Ronalda i hrvatskog kapetana Luku Modrića, bivše suigrače u Real Madridu. 

Pred hrvatskom reprezentacijom ostale su još dvije utakmice u ovoj sezoni Lige nacija. U subotu Vatreni igraju protiv Švedske u Solni, predgrađu Stockholma, dok tri dana kasnije, sljedećeg utorka, dočekuju Portugal na splitskom Poljudu. I

Obje utakmice igraju se od 20:45 u izravno prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u, a već od 20 sati počinje naša specijalna emisija.

Sutra je na rasporedu prijateljska utakmica s Turskom u Istanbulu koju također možete pogledati uživo na Novoj TV i gol.hr-u od 18:45. Specijalna emisija počinje u 18:15.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider