Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Želim osvojiti Euro"

Romelu Lukaku nakon utakmice s Hrvatskom: "Bio je ovo dobar ispit, Hrvatska je kvalitetna momčad"

Lukaku je postigao 60. pogodak u dresu Belgije na utakmici s Hrvatskom.

U posljednjoj provjeri pred nadolazeći Euro 2020, Belgija je pobijedila Hrvatsku s 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Romelu Lukaku u 38. minuti susreta nakon gužve u šesnaestercu.

Mogao je belgijski napadač postići još jedan pogodak u posljednjim minutama susreta, ali spriječio ga je Dominik Livaković izvanrednom obranom. 

Bila je ovo odlična provjera za obje reprezentacije ouči Europskog prvenstva koje Hrvatska otvara protiv Engleske na Wembleyju, 13. lipnja s početkom u 15 sati.

Jeste li zadovoljni igrom Vatrenih u Belgiji?

Ukupno glasova:

"Da, mislim da je ovo bila teška utakmica. Hrvatska je igrala jako dobro, kvalitetna su momčad. Bio je ovo dobar ispit za nas, ali pobijedili smo. Tako da se osjećamo dobro prije prve utakmice Europskog prvenstva", rekao je Lukaku.

Nakon prijateljske utakmice s Grčkom, belgijski mediji i navijači nisu bili posve zadovoljni izvedbom reprezentacije, ali večeras su odigrali jako dobru utakmicu uoči prve utakmice Europskog nogometnog prvenstva 2020 protiv Rusije.

"Želim osvojit Euro s Belgijom"

"Bit će lijepo napokon zaigrati pred navijačima. Mislim da smo spremni, moramo se još malo pripremiti"; rekao je Lukaku pa otkrio kako je atmosfera u svlačionici pozitivna i opuštena.

"Atmosfera je opuštena, razmišljamo koje ćemo igrice igrati", otkrio je Lukaku uz široki osmijeh.

Za kraj dodajmo kako je ovo bio 60. pogodak Lukakua u dresu Belgije.

"Sretan sam, puno je to golova. Sjajne su to brojke, ali momčad je najvažnija", rekao je pa zaključio kako želi osvojiti Euro s Belgijom.

"Shvatio sam koliko su pobjede važne nakon sjajne sezone s Interom, tako da sada želim osvojiti nešto s reprezentacijom. To će biti najbolji osjećaj ikada".

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider