Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Slažete li se?

Roberta Jarnija razljutila reakcija naše obrane pri golu Bugarske: "Evo, ovo je pogreška!"

Hrvatska je odigrala 2:1 protiv slabašne Bugarske, a stručnog komentatora Nove TV Roberta Jarnija razljutio je jedan detalj pri golu naših suparnika.

Nogometaši Hrvatske pobijedili su kolege iz Bugarske 2:1 u posljednjoj pripremnoj utakmici na prijateljskom turniru u Dohi, a utakmicu je u studiju Nove TV stručno analizirao naš standardni dvojac - Aljoša Vojnović i Robert Jarni.

Upravo ovog posljednjeg, inače provjerenu klasu u obrani i prekaljenog lijevog beka u sustavu 3-5-2 razljutila je reakcija naše obrane pri golu Kirila Despodova za 0:1 u drugom dijelu.

gol expired Bugarski mediji: "Senzacionalna glupost našeg junaka razljutila je Hrvate" divider

"Evo, ovdje je pogreška, kod ovoga. Mi iza imamo trojicu igrača, oni dvojicu. Ovaj se spušta, uzima loptu i okreće se. Ne možeš mu to dozvoliti jer kad on primi loptu, on je u prednosti. To su veliki igrači koji su igrali velike utakmice i to im se ne smije događati jer se tu gube utakmice“, bjesnio je Jarni u eteru Nove TV.

S njim se složio i kolega:

Zlatko Dalić Zlatko Dalić otkrio koga ne želi u ždrijebu za SP te koga bi najradije iz trećeg i četvrtog šešira divider

"Robi je uklizao kako su dečki trebali uklizati na terenu u toj situaciji. Imali smo dvije prilike gdje smo bili dovoljno blizu protivničkom igraču, ali ne reagiramo. Nema prekršaja. Zatim u situacijama odostraga, naša zadnja trojka nije dovoljno blizu. Kad nisi dovoljno blizu, moraš pokrivati prostor iza sebe i ne smiješ dozvoliti da nas takva dubinska lopta raspara. Ili ponavljam zemlja-zrak tamo negdje na sredini. Prekida se kontra i to je to“, poentirao je Aljoša Vojnović.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider