Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Okrivljuju i kontroverzan penal

Bugarski mediji: "Senzacionalna glupost našeg junaka razljutila je Hrvate"

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Bugarsku 2:1 u prijateljskoj utakmici, a tamošnji mediji plaču za propuštenom senzacijom...

Reprezentacija Hrvatske pobijedila je Bugarsku 2:1 za kraj svojih mini-priprema. Vatreni su igrali blijedo na startu, nešto bolje kad su senatori u nastavku ušli u igru, a nekih desetak minuta visio im je mač nad glavom.

Bugarski junak bio je Kiril Despodov zabivši za 1:0, međutim u rekordnom roku se prometnuo u anti-junaka napravivši "senzacionalnu glupost“. Skinuo je dres, dobio drugi žuti i poravnao igračku situaciju na terenu jer je par minuta prije njega Duje Ćaleta Car također morao van zbog drugog žutog.

Kiril Despodov Zabio Vatrenima gol karijere pa komentirao svoj crveni karton zbog skidanja dresa divider

Razljutili svjetske vice-prvake

Tamošnji mediji oplakuju ovu povijesnu priliku i glupost svog najboljeg igrača…

"Naša nacionalna momčad bila je na dobrom putu do sjajnog rezultata protiv svjetskih vice prvaka, ali nezamisliv potez Despodova razljutio je naše suparnike i pomogao im do pobjede 2:1“, piše u tekstu 24chasa.

"Despodov je dobio drugi karton za skidanje majice, a na izlasku je rukom gestikulirao kao da je zaboravio da ima žuti. Na izlasku je ljutito udario šakom u krov klupe za pričuve. Shvatio je da je napravio pogrešku, drago nam je da se dogodila u prijateljskoj, ali se nadamo da se neće više ponoviti“, piše u nastavku izvještaja s utakmice.

gol expired VIDEO Hrvatska preokretom pobijedila Bugarsku na krilima Andreja Kramarića! divider

Senzacionalna glupost Despodova

Njegov kolega iz novine Trud nije bio tako blag i Despodovov potez nazivaju senzacionalnom glupošću.

"Momčad Jasena Petrova bila je blizu senzaciji u Kataru, ali senzacionalna glupost najboljeg igrača Kirila Despodova poremetila je koncentraciju bugarskih igrača. Imali smo veliku priliku izjednačiti rezultat na kraju susreta kad smo izašli trojica na jednog pred hrvatski gol, ali to se pokazalo kao nemoguća misija za naše igrače“, piše u tekstu Truda.

Novinar Standartnewsa nije previše bušio bugarskog tragičara u tekstu, ali zato mu je sve vratio u naslovu.

"Poraženi smo 2:1, naš junak ga je 'potpisao' crvenim kartonom“, stoji u njihovom naslovu.

Treba li Hrvatska dati još jednu šansu 3-5-2 sustavu?

Ukupno glasova:

U izvještaju bugarskog Telegrapha sve važno je manje-više sumirano u zadnjih 20-ak minuta susreta, ali ističu kako je penal koji je Luka Modrić realizirao za 1:1 bio u najmanju ruku:

"Petnaestak minuta prije kraja sudac je dosudio kontroverzan penal za prekršaj Oračeva na rezervi Kramariću koji je također ušao u igru u nastavku. Luka Modrić stao je iza lopte i ostavio našeg golmana bez prilike“, piše u tekstu.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatske i Bugarske

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider