Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Luka bez komentara

Real želi da Modrić propusti Mađarsku i Wales: ''Očekuje se da razgovara s Dalićem i odustane''

Real Madrid očekuje od Luke Modrića da razgovara s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i odustane od igranja nadolazećih utakmica protiv Mađarske i Walesa kako bi se oporavio od ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska Marca u srijedu je izvijestila, a klupski dužnosnik kaže da je za Real Madrid "korektno ono što Luka odluči''.

Modrić je ozlijedio aduktor desne noge 9. rujna tijekom utakmice Azebajdžana i Hrvatske u kojoj je odigrao svih 90 minuta. Tri dana ranije bio je odigrao kompletnu utakmicu protiv Slovačke. Posljednjih 14 dana je izvan pogona te je propustio utakmice protiv PSG-a, Levantea i Seville.

Vezni 34-godišnji igrač u ponedjeljak je vježbao individalno, a u utorak prvi put u grupi sa suigračima. Real Madrid nije ga uvrstio na popis igrača za današnju utakmicu protiv povratnika u ligu Osasune, a upitan je i njegov nastup u gradskom derbiju protiv Atlética u subotu.

Trener Zinedine Zidane rekao je u utorak kako se kapetan hrvatske reprezentacije bolje osjeća te da bi se uskoro mogao priključiti ekipi, no nije naveo kada ga očekuje u utakmicama.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić uvrstio je Modrića na popis igrača za kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO 2020. protiv Mađarske 10. listopada i Walesa 13. listopada.

gol expired Messi nije ništa bolji od "napuhanog" Ronalda: Jedan izbor prava je smijurija i dokaz da su novinari najrealniji divider

''Real Madrid očekuje da Luka razgovara sa svojim izbornikom kako bi mu on što je više moguće olakšao nadolazeći kalendar'', navele su sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu.

James Rodríguez, kapetan Kolumbije, ovaj je mjesec propustio prijateljske utakmice s Brazilom i Venezuelom zbog ozljede. Četiri dana kasnije odigrao je za Real Madrid svih 90 minuta protiv Levantea.

''Real Madridu svidjelo bi se da to učini i Modrić, misleći na ono što ga čeka s klubom. Jedna gesta u obliku propuštanja utakmica kako bi se oporavio i vratio u formu'', tvrdi Marca.

Dužnosnik Real Madrida rekao je u srijedu Hini: ''Za Real Madrid, ono što odluči Luka bit će korektno.''

Modrić u srijedu nije bio dostupan za komentar. Vježbao je u sportskom centru na sjeveru grada zajedno s ostalim ozlijeđenim igračima. Njegovi suigrači večeras će na Santiago Bernabéu igrati protiv Osasune.

gol expired Otkriveno za koga su glasali Modrić i Dalić: Izbornik posebno iznenadio... divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider