Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Upozoravajući remi s Portugalom

Puno ozbiljniji ispit za Vatrene: Mađarska je za klasu bolja od Azerbajdžana

Hrvatska je apsolvirala Azerbajdžan i okreće se gostovanju u Mađarskoj...

Milan Stjelja iz Budimpešte (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Utakmicu Mađarska - Hrvatska gledajte ove nedjelje u izravnom prijenosu na Doma TV-u i GOL.hr-u od 18:00. Uvodna emisija sa stručnim sukomentatorima počinje u 17:30.

Svi osnovni kriteriji u komparaciji Mađarske i Azerbajdžana prevladavaju na stranu sljedećeg suparnika hrvatske reprezentacije, jer Mađari osim što renomeom pripadaju ipak jednoj klasi u odnosu na Azerbajdžan, imaju i vrijedniju reprezentaciju pet puta više.

Ono što posebno treba naglasiti jest da je Mađarska reprezentacija koja je igrala na prošlom Europskom prvenstvu i, zanimljivo, dogurala do one iste faze do koje je dogurala i naša reprezentacija, do osmine finala.

Sjetimo se, Vatreni su ispali u osmini finala od kasnijeg osvajača europskog naslova Portugala, a upravo je protiv Portugala Mađarska u skupini igrala i odigrala 3:3 što dosta govori koliko su kvalitetniji nego Azerbajdžan.

Ovog petka se oglasio i Hrvatski nogometni savez i odaslao nekoliko važnih završnih poruka za sve hrvatske navijače koji dolaze u nedjelju bodriti Vatrene.

Jedna je da će ulaz biti dozvoljen na samo određeni dio stadiona, sektor E ulaz broj 4, a naglasili su i da će se moći ući na stadion samo ukoliko pokažu važeći osobni dokument i njihovi podaci se budu preklapali s podacima s ulaznice.

Apeliraju da ne dolazi do nikakvih neugodnih scena, kako bi se izbjegli bilo kakvi incidenti.

Nova prognoza u Keč Kešu Keč Keš ima novu vrlo direktnu prognozu, ali upozorava na najveću opasnost za Vatrene divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider