Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
ZA ZAKLADU VATRENIH

Prodaje se Vidin dres u kojem je igrao zaražen: Postigao je veliku cijenu

Najskuplji dres je Modrićev.

Vida (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 3:3 u gostima protiv Turske u prijateljskoj utakmici nakon koje je javnost saznala da je Domagoj Vida prvo poluvrijeme igrao zaražen koronavirusom. To su u HNS-u doznali na poluvremenu utakmice.

No prije početka utakmice Vatreni su se odlučili za novu sjajnu gestu. Prodat će dresove u kojima su igrali protiv Turske u sklopu internetske aukcije u kojoj navijači mogu objavljivati svoje ponude.

Krasnodar Rora Preminula Dinamova legenda Krasnodar Rora: Svlačionicu je dijelio s Platinijem divider

Među njima nalazi se i dres Domagoja Vide, a on je dosegnuo gotovo najveću cijenu i trenutačno stoji 600 eura, dok je najskuplji očekivano Modrićev, a cijena mu je u trenutku pisanja ovog članka bila 825 eura.

''Vatreni su istu akciju napravili i nakon utakmice protiv Mađarske, a Modrićev dres prodao se za šest tisuća eura. Cijeli iznos od prodaje ide u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali hrvatski reprezentativci.

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, Vatreni će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom.

Domagoj Vida Švedski medij: ''Utakmica protiv Hrvatske u opasnosti je zbog Vide'' divider

Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji su u zapisniku utakmice s Turskom dat će svoje dresove s utakmice za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu Vatreno srce. Zakladu su osnovali i vode je hrvatski reprezentativci i izbornici, a ona već godinama pomaže djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia. Svoje ponude možete davati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije utakmice. Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Uključite se u aukciju na internetskoj stranici https://matchwornshirt.com/club/croatia, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život'', stoji u priopćenju HNS-a.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Turska


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider