Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Policija ga odmah uočila

Problem s prodajom: Kako je jedan čovjek uspio kupiti 40 ulaznica za utakmicu Hrvatska - Mađarska?

Zahuktava se atmosfera za utakmicu Hrvatske i Mađarske na Poljudu. Sve ulaznice su rasprodane, ali pojavio se i jedan problem. Naime, u policiji je završio navijač koji je kupio čak 40 ulaznica, što po pravilima prodaje nikako nije smio.

Mario Jurič, reporter Dnevnika Nove TV (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Ozbiljan propust za ogled Hrvatska - Mađarska. Jedan muškarac kupio je 40 ulaznica za utakmicu. Iako, po pravilima, to ne bi smio.

"To je propust, čiji je - ne znam, ali to bi trebalo sankcionirati", smatra Dejan na kojeg se nadovezala i Silvana:

"A mislim da to nije u redu, čula sam da je sve rasprodano. Toga je bilo i bit će."

Sve je uočila i policija koja je bila kod prodajnog mjesta.

Vratio ulaznice, vratili mu novac

Muškarcu je ponuđeno da dođe u policiju na razgovor. Utvrđeno je da je on na prodajnom mjestu kupio veći broj ulaznica, kažu u policiji. Muškarac je vratio kupljene ulaznice na prodajno mjesto i vraćen mu je novac.

Postupanje policije je, kažu, usmjereno prema prevenciji preprodaje karata po znatno višim cijenama od predviđene, ali i poštivanja zadanih pravila o načinu kupnje. Kako je do propusta došlo, ne znaju još ni u HNS-u. Karte za HNS prodaje tvrtka od koje su zatražili očitovanje.

gol expired Poljud će biti krcat: Planule ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska! divider

"Osoba koja je došla do tih karata nije bila na nikakvom spisku i da je pod zabranom ili da ne može prisustvovati utakmici kao ni tih 40 karata koje su nakon toga prekontrolirane i pregledane", istaknuo je Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza.

Mjere sigurnosti bit će enormne

Utakmicu će osiguravati brojne snage sigurnosti.

"Svakodnevno smo u kontaktu s predstavnicima zaštitarske tvrtke, u policiji smo danas imali sastanak s predstavnicima PU Splitsko-dalmatinske i predstavnicima Ravnateljstva policije. Nadam se da će sve proći u najboljem redu i da će sve biti dobro", poželio je Kustić.

Prema pravilima HNS-a, jedna osoba može kupiti samo četiri ulaznice uz predočenu svoju osobnu iskaznicu i tri za druge.

Mario Jurič, reporter Dnevnika Nove TV (Foto: GOL.hr) Mario Jurič, reporter Dnevnika Nove TV (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider