Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
I izbornik i skaut

Priča koja tek treba dobiti pravni epilog: HNS se oglasio o privođenju Vukojevića

Ognjen Vukojević, bivši nogometni reprezentativac prenoćio je u zatvoru.

Ognjena Vukojevića je policiji prijavila supruga Andreja Ćupor s kojom je u braku četiri godine. Bivša misica optužila je Vukojevića da je pripit tijekom obiteljske svađe prijetio njoj, njenoj majci i sestri.

U subotnje jutro Vukojević je dao iskaz Općinskom državnom odvjetništvu te je uz mjere opreza pušten da se brani sa slobode.

Vukojeviću je određena mjera zabrane pristupa supruzi na manje od 200 metara, a ne smije je kontaktirati ni preko mobitela, društvenih mreža ni maila.

Ognjen Vukojević Ognjen Vukojević pušten da se brani sa slobode. Ne smije prići supruzi bliže od 200 metara i mora se iseliti iz njihova doma divider

Bivši reprezentativac se za Novu TV oglasio priopćenjem.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu naše obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida."

U-20 izbornik i Dalićev skaut

S obzirom da je Vukojević aktualni izbornik hrvatske nogometne selekcije do 20 godina slučaj prate i u Hrvatskom nogometnom savezu.

"Imamo nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik nasilja pa tako i u ovom slučaju. Ono što znamo čuli smo iz današnjih medija, ali svakako ćemo pratiti situaciju i kada dobijemo informacije od nadležnih tijela donijet ćemo adekvatnu odluku", izjavio je Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza.

Ognjen Vukojević 55 je puta igrao za Vatrene, a od reprezentativnog dresa oprostio se nakon što ga izbornik Niko Kovač na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. nije uvodio u igru. Kopačke o klin objesio je tri godine kasnije kao igrač bečke Austrije.

Aktualni izbornik Zlatko Dalić izabrao ga je za skauta, a od lani je na čelu mlade reprezentacije.

Ova priča pravni epilog tek treba dobiti. Odvjetništvo nalaže i da se o svemu Vukojevićeva supruga ispita - no njoj je na raspolaganju i blagodat nesvjedočenja. Na naše upite nije se oglasila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider