Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Igrači izrazili podršku

Tužna vijest u obitelji francuskog izbornika, iznenada napustio pripreme reprezentacije

Francuska i Danska igraju prvu utakmicu Lige nacija u petak, 6. lipnja u Parizu.

Didier Deschamps (Foto: Afp)

Izbornik Didier Deschamps napustio je jučer kamp francuske nogometne reprezentacije, koja se priprema za četiri susreta Lige nacija, zbog smrti oca.

Trening je odradio njegov pomoćnik Guy Stephen, a uoči početka treninga nogometaši su odali počast Deschampsovu ocu minutom šutnje, objavio je Francuski nogometni savez.

Već za dva dana francuska nogometna reprezentacija igra prvi susret Lige nacija, i to protiv Danske na Stade de Franceu, na kojem se prošlog vikenda odigrala finalna utakmica Lige prvaka. Tri dana kasnije, 6. lipnja Hrvatska će ugostiti Francusku na Poljudu.

Dalić napustio reprezentaciju zbog smrti oca

Također, izbornik Zlatko Dalić napustio je jučer kamp hrvatske nogometne reprezentacije i otputovao u Livno zbog smrti oca Ivana.

"S velikom tugom primili smo ovu vijest o odlasku Zlatkovog oca. Zlatku i njegovoj obitelji izražavamo najdublju sućut te mu poručujemo da cijela hrvatska nogometna obitelj stoji uz njega u ovom teškom trenutku.

Želimo mu da malu utjehu pronađe u tomu što je otac otišao izuzetno ponosan na sve ono što je Zlatko postigao u životu, kakav je postao čovjek i kakvu je obitelj sagradio. Neka Ivan počiva u miru Božjem", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider