Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
NEOČEKIVANI PROBLEMI

Pojavio se problem kod rasporeda Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2024, UEFA hitno reagirala

Tek što je objavljen raspored odigravanja utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, u našoj će skupini doći do izmjena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Moramo priznati kako nam je raspored utakmica nogometne reprezentacije Hrvatske izgledao vrlo zanimljivo zbog činjenice kako će Vatreni kvalifikacije otvoriti s dva potencijalno najteža, a završiti s dva najlakša ispita. 

Ipak, niti dan kasnije pojavila se informacija kako će doći promjena. Njih je otkrio velški nogometni savez putem Twittera, odnosno objavio je poruku koja mu je došla od strane UEFA-e.

UEFA je pronašla problem

"Žao nam je što vas moramo obavijestiti kako smo pronašli problem u rasporedu i molimo vas da ga zanemarite. Nova verzija bit će objavljena u najkraćem mogućem roku. Ispričavamo se zbog potencijalnih uzrokovanih neugodnosti", napisali su.

Trenutačno nije poznato čije i koje utakmice su problem, ali bilo kakva promjena ne bi trebala značajnije utjecati na Hrvatsku i ambicije naše reprezentacije. Štoviše, po raznim portalima možemo vidjeti slične vijesti, tako da ne možemo biti sigurni niti je li problem zapravo u našoj skupini.

Prema trenutačnom rasporedu, koji će biti promijenjen, Hrvatska bi trebala u ožujku igrati kod kuće protiv Walesa te u gostima kod Turske, nakon čega bi u rujnu igrala kod Armenije te ugostila reprezentaciju Latvije.

S prva dva protivnika domaćinstva bismo zamijenili u listopadu, dok bismo sve zatvorili u studenom gostovanjem u Latviji te domaćom utakmicom protiv Armenije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider