Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ovdje će trenirati

Pogledajte kako se Omiš priprema za novi dolazak hrvatske reprezentacije

Ovog ponedjeljka u Dalmaciji se okuplja hrvatska nogometna reprezentacija koju čekaju kvalifikacijske utakmice za Euro protiv Mađarske i Walesa.

Stipe Sladoljev ispred stadiona Poljud (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Četiri mjeseca poslije prijateljske utakmice s nogometnim klubom Omiš, stadion u ovom dalmatinskom gradiću opet će dočekati hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Ovaj put Vatreni će ovdje trenirati za utakmicu Hrvatska - Mađarska koja će se u četvrtak 10. listopada igrati na Poljudu.

"Ono što je najvažnije je da travnjak dovedemo u maksimalno dobro stanje. Tu smo uložili maksimalan trud, išli smo ponovno na sanaciju travnjaka, nitko na njemu nije trenirao i mislim da smo napravili jako dobar posao i da će naša reprezentacija biti zadovoljna uvjetima", uvjeren je Vlado Raljević, dopredsjednik NK Omiš.

I ne samo travnjakom - uređivale su se svlačionice i ostale prostorije. Najviše toga je odrađeno proljetos, ali posla je bilo i sad.

"Tada je bilo puno više posla, ali i ovaj put smo uložili dodatne napore, radili smo na uređenju prostorija i okolišu stadiona", istaknuo je Raljević.

Treninzi će biti zatvoreni za javnost, ali...

Teren se kosi, još se čeka iscrtavanje linija, a iako će treninzi biti zatvoreni za javnost, s obzirom na to da se stadion nalazi gotovo usred grada Omiša, izbornik Zlatko Dalić neće moći sakriti baš sve što priprema hrvatska reprezentacija.

"Oduševljen sam što reprezentacija opet dolazi u Omiš, vrlo velika je to stvar za nas", prepričavao je Marko Smoljanović iz Omiša.

"Mislim da je jako dobra stvar što je reprezentacija konačno došla u Split i ništa ne treba dijeliti po tom pitanju", prepričao je jedan Zagrepčanin koji se trenutno nalazi na odmoru u Omišu.

gol expired Modrić stiže na okupljanje reprezentacije: "Ne znam je li mi ovo najbolji gol u karijeri" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider