Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
hns donirao dresove

Podrška Vatrenima uoči početka kvalifikacija stigla je i iz daleke Tanzanije

Podrška Vatrenima uoči početka kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo stigla je i iz daleke Tanzanije.

Djevojke iz Tanzanije pružaju podršku Vatrenima (Screenshot)

Nakon srebra na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta i nastupa u novom UEFA-inom natjecanju Liga nacija, nogometna reprezentacija Hrvatske ponovno se okupila i večeras kreće u kvalifikacije za nastup na Europskom prvenstvu 2020. godine u Francuskoj. Hrvatska će protiv Azerbajdžana loviti prva tri boda, a uoči nastupa podrška Vatrenima stigla je iz daleke Tanzanije.

Ženski nogometni tim srednje škole u gradu Rujewi, u sklopu humanitarne udruge "Class by Class koju vode hrvatski državljani, fotografirao se u hrvatskim dresovima uz poruku podrške HNS-u, te uz poruku "recite NE rasizmu." Klinci iz Tanzanije postali su internetski hit još prije nekoliko godina kada su snimili video gdje pjevaju hrvatsku pjesmu "Srce vatreno".

Dresove djevojkama u Tanzaniji donirao je Hrvatski nogometni savez.

"Hvala Hrvatski nogometni savez na novoj donaciji dresova. Ovom donacijom su pružili i podršku jačem uključivanju djevojčica u sportske aktivnosti. Na fotografiji je ženski nogometni tim iz srednje škole u Rujewi, Tanzanija" stoji u postu na Facebooku udruge "Class by Class".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider