Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kakav peh

Ozlijedio se Vatreni s Dalićevog popisa i upitan je za listopad, ali u kadru reprezentacije je već spremna rezerva

Uremović nije završio prvenstvenu utakmicu za Rubin u ponedjeljak i upitan je za okupljanje u listopadu. Debitant Josip Stanišić sve je bliže prvim minutama za Vatrene.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatko Dalić objavio je u ponedjeljak popis hrvatskih reprezentativaca na koje će računati u listopadskim kvalifikacijama za SP u Kataru, na njemu je osvanuo povratnik u reprezentaciju Filip Uremović, međutim možda će morati otkazati dolazak poslije današnje utakmice za Rubin.

Što kažete na Dalićev popis, je li Ante Rebić trebao biti pozvan?

Ukupno glasova:

U okršaju ruskog prvenstva i njegovog Rubina protiv Zenita (1:3), za koji nije nastupio Dejan Lovren jer nije u punom treningu, zaigrao je s maskom na licu i to samo do 27. minute kad je zamijenjen jer je dobio udarac. Još nije poznata ozbiljnost njegove ozljede, nije djelovalo predramatično, međutim ipak je zbog nje morao napustiti igru pa postoji mogućnost da se neće javiti na Dalićev poziv.

Uremović je u reprezentaciju upao jer može igrati desnog beka i stopera, a kad je zdrav i kad nema Vrsaljka bio je zamišljen kao rezerva Josipu Juranoviću na desnom beku, odnosno kao peta stoperska opcija u slučaju da se netko od centralnih braniča ozlijedi ili mu je potreban odmor.

Novo lice s Dalićeva popisa, Josip Stanišić sad je odmah do Juranovića kao opcija na desnom beku, a sreća u nesreći s Uremovićevom ozljedom jest što baš kao on može igrati i stopera po potrebi.

gol expired Dalić objavio popis za nastavak kvalifikacija: Pozvao mladog asa iz Bayerna, vratio Brekala, nema Rebića i Petkovića! divider

Nije bilo poznato kako su u hijerarhiji nacionalne momčadi kotirali njih dvojica, ali zbog dužeg staža kod Dalića, vjerovalo se kako je Uremović bio ispred, no kad stigne liječnička dijagnoza poslije ove ozljede, to bi se moglo promijeniti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider