Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
doček vice prvacima svijeta

Vatreni se vratili na Poljud: Pogledajte čudesnu koreografiju sa splitskih tribina

Hrvatski navijači priredili su prekrasan doček vice prvacima svijeta koji su se po prvi put nakon osam godina vratili na Poljud igrati pred publikom.

Koreografija na Poljudu (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Uoči početka utakmice Hrvatska - Mađarska na poljudskim tribinama izrežirana je predivna koreografija hrvatskih navijača. Vatreni se po tek šesti put vraćaju na Poljud i tek će peti put igrati pred navijačima. Podsjetimo, jedna utakmica odigrana je bez navijača (Italija) zbog nereda u Milanu.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Čak osam godina poljudske tribine nisu bile aktivne za susrete reprezentacije Hrvatske, pa ovakav predivan doček vice prvacima svijeta nimalo ne iznenađuje. Hrvatska uoči utakmice protiv Mađara ima samo bod prednosti ispred današnjeg suparnika i Slovačke, te četiri više od Slovaka.

gol expired Pogledajte atmoferu sa splitskih ulica: Ovako se navijači zagrijavaju za utakmicu divider

Do kraja kvalifikacija Vatrenima je preostalo odigrati tri utakmice (uključujući ovu protiv Mađarske), te će u slučaju da završe na jednom od prva dva mjesta u skupini izboriti plasman na Europsko prvenstvo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider