Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bez ijednog incidenta

Pogledajte atmoferu sa splitskih ulica: Ovako se navijači zagrijavaju za utakmicu

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević javio se iz centra Splita nekoliko sati uoči utakmice Hrvatska - Mađarska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S navijačima koji su došli na utakmicu Hrvatska - Mađarska od jutra je u Splitu vrijeme provodio reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević, koji je izvijestio kako je prolazila uvertira u susret koji se igra na Poljudu.

"Prolazi navijački kako i treba, od jutra smo u gradu i prijepodne se nije dala naslutiti navijačka euforija, ali u posljepodnevnim se satima na Rivi stvorila prava navijačka fešta. Navijači su stigli iz svih krajeva Hrvatske , ali i inozemstva. Sjajnom su atmosferom okupirali Rivu, ali i obližnje kafiće i ozračje je stvarno pravo navijačko", prepričao je Antonijević.

Razgovarao je sa skupinom navijača koji su došli iz Slavonije, iz Rakitićevih Sikirevaca, a svoje dojmove su prenijeli i hrvatski navijači iz Münchena, ali i neki od Mađara.

"Što se mađarskih navijača tiče oni su smješteni kod Spaladium Arene, tamo je njihova fan zona. Čuva ih brojna policija. Nakon što je u srijedu navečer njih 50-ak prošetalo centrom grada kada je došlo i do sukoba sa dijelom hrvatskih navijača bilo je pet privedenih, ali tijekom četvrtka prolazi sve bez ijednog incidenta što gostujućih, što domaćih navijača. Nadamo se da će tako i ostati. Inače utakmicu će uživo popratiti i cijeli državni vrh, bit će tu premijer i predsjednica, ali i dobar dio ministara iz Vlade", kazao je Stipe Antonijević.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider