Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
sreća

Nakon šoka i dobre vijesti za Dalića: U Švedsku mu ipak dolaze dva standardna igrača

Dalić je dobio veliko pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju zatekla je vijest o pozitivnom testu Domagoja Vide na koronavirus. Vida je igrao zaražen protiv Turske, a nije znao jer je HNS dobio tu informaciju tek na poluvremenu utakmice.

Dalić je protiv Turske (3:3) igrao u dosta šarenom sastavu, a čak tri nova imena su dobila priliku, riječ je o debitantima Čolaku, Pongrančiću i Bašiću.

gol expired Zaraženi Vida grlio se s Modrićem: Reprezentacija ne mora u izolaciju, nastavit će igrati divider

Hrvatske je igrala bez sjajnog Dominika Livakovića koji je imao koronu, a nije bilo ni standardnog Brune Petkovića iz istog razloga, no za Dalića su stigle dobre vijesti. Livaković i Petković dolaze u Švedsku i mogu igrati u dvoboju za ostanak u A skupini Lige nacija.

Umjesto Livakovića branio je Sluga koji se baš nije iskazao, a vratar Dinama trebao bi igrati protiv Švedske 14. studenoga.

"Mi smo danas uputili poziv Livakoviću i Petkoviću. Oni su danas dobili test da su negativni. Sutra će se Livaković priključiti u Stockholmu. Ako u ova dva treninga bude dobro, onda će on biti na golu. Očekujem da će biti zdrav", poručio je izbornik.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska-Turska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider