Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Slovaci opasan protivnik

Najnovije informacije iz Slovačke: Vatreni odradili posljednji trening, dvojba u napadu

Hrvatska reprezentacija odradila je trening na stadionu Anton Malatinský u Trnavi...

Galerija Vlado Boban (Foto: GOL.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u ovim trenucima odrađuje posljednji trening uoči sutrašnje utakmice protiv Slovačke uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u od 20:45.

Prije Vatrenih trenirali su domaćini te najavili da se ne boje naše reprezentacije. Reporter Nove TV Vlado Boban javio nam se s najnovijim vijestima iz Trnave.

Dalić: "Igrat ćemo ofenzivno i tražiti pobjedu, ali svi moraju igrati obranu" Zlatko Dalić na treningu Vatrenih (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL) Luka Modrić i Zlatko Dalić (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL) Luka Modrić i Zlatko Dalić (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL)

„Izbornik Dalić nije nam otkrio prvih 11 za sutrašnju utakmicu sa Slovačkom. Inače, to je uobičajeno radio dan uoči utakmice prije prijateljskih utakmica. Jasno, ovo je natjecateljska utakmicu i situacija potpuno drukčija. Sutra je velika utakmica za hrvatsku reprezentaciju. Vatrene očekuje jedno od najtežih gostovanja u kvalifikacijskoj skupini. Slovaci su momčad koja teži igri, koja ima kvalitetu. Uostalom, na Transfermarktu vrijede oko 180 milijuna eura. Imaju u svojem sastavu legendu Serie A koja je otišla u Kinu, Mareka Hamšika, pa Kučka, Lobotka…", kazao je Boban pa nastavio:

Najveća je dvojba Rebić ili Petković

"Sve su to igrači u sredini terena. Pa recimo Robert Mak, itekako produktivno krilo. Igrač je ruskog prvaka Zenita. Imaju puno igrača s ozbiljnim igračkim pedigreom. Slovaci su na papiru opasniji od Mađara, a znamo da je Hrvatska izgubila u Budimpešti. Slovačka je pobijedila Mađarsku u prvoj utakmici i ima šest bodova kao i Hrvatska. Slovaci puno očekuju od sutrašnje utakmice. Jasno je da respektiraju hrvatsku reprezentaciju, ali i znaju za sve naše probleme od Rakitića do Kovačića", kaže Boban.

Modrić: "Nisam se čuo s Rakitićem, ja se osjećam najljepše u hrvatskoj reprezentaciji" Luka Modrić i Zlatko Dalić (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL) Luka Modrić i Zlatko Dalić (Photo: Davor Javorovic/PIXSELL) Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP)

"Znaju da su Vatreni trenutačno ranjivi, no izbornik Dalić kao i do sada nije kukao, nego se osvrnuo na igrače koje ima u kadru i vjeruje u tri boda. Čini se da je najveća Dalićeva dvojba Rebić ili Petković u vrhu napada. Čini mi se da su Perišić i Brekalo u prednosti na krilima s obzirom na to da su pokazali dobru formu na startu sezone, a obrana bi trebala biti identična kao i protiv Walesa“, zaključio je svoje javljanje iz Trnave reporter Nove TV.

Dalić nije otkrio karte Slovacima

Dalić na posljednjem treningu nije otkrio karte Slovacima. Sve što je imao morao je pripremiti u dva treninga daleko od očiju domaćina. Na ovom posljednjem najvažnije je bilo da se nitko ne ozlijedi. Na koncu su se dečki zabavili igrajući stari protiv mladih.

"Da se malo zabave i skrenu misli s utakmice," kazao je izbornik.

Dalić nije želio otkriti sastav, ali je najavio hrabru i napadačku igru svjetskih doprvaka.

"Bit će to ofanzivni sastav, napast ćemo, nećemo kalkulirati," kazao je hrvatski strateg.

Dodao je kako su svi igrači spremni i zdravi i nema novih problema.

"Svi su zdravi i spremni. Mateo Kovačić je ostao u Hrvatskoj, ali svi ostali su ovdje", dodao je.

Slovački mediji tvrde kako bi izbornik Pavel Hapal svjetske doprvake mogao napasti u sastavu: Dubravka - Pekarik, Škriniar, Vavro, Hancko - Hamšik, Lobotka, Kucka - Rusnak, Duda, Mak.

Utakmica počinje u petak u 20:45 sati i možete je u izravnom prijenosu gledati na Novoj TV i GOL.hr-u, a sudi Nijemac Felix Brych.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider