Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pohvalio mladi dvojac

Modrić potišten: "Najviše boli način na koji smo primili golove"

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije žali za propuštenom prigodom plasmana na Final Four Lige nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić teško se mirio s porazom Hrvatske na Wembleyju u odlučujućem dvoboju Lige nacija.

"Vrlo teška utakmica, prvih 20-ak minuta nismo dobro ušli, možda i zbog umora od utakmice otprije dva i pol dana. Tek kada nas je probilo oko 25.-30. minute počeli smo igrati bolje i mislim da smo bili puno bolja ekipa nego Englezi. Kod 1:0 smo imali priliku riješiti utakmicu, nažalost to nismo zabili i onda primimo golove iz prekida", pričao je poslije utakmice kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

"To je ono što najviše boli u ovom porazu, da na takav način primimo golove. Da su Englezi zabili iz igre ili iz onih šansi, OK, ne možeš ništa, ali ovako malo boli. Što je, tu je. Možemo biti sretni zbog načina na koji smo odigrali ovu utakmicu."

"Koga god izvučemo, moramo se plasirati na Euro"

U nedjelju 2. prosinca je ždrijeb kvalifikacija za Euro.

"Idemo sad vidjeti grupu koja će nas dovesti za plasman na Europsko prvenstvo, to je naš cilj i to je to.Bez obzira koju god grupu dobijemo, nemamo se nikoga bojati. Pokazali smo kroz naše igre da imamo s pravom se suprotstaviti svakom suparniku, da nitko nije nadmoćniji od nas. To smo pokazali i u prošloj utakmici i danas. Bili nositelji ili ne, moramo se plasirati na to Europsko prvenstvo. Imamo super ekipu, a siguran sam da ćemo se još i poboljšati."

"Vlašić i Brekalo su budućnost reprezentacije"

Kakav su dojam ostavili novi igrači, prije svih Vlašić i Brekalo?

"Super, mislim da su prikazali da su tu s nama s pravom. Donijeli su nam novu energiju, a to je ono što nama treba. U budućnosti će oni biti velika snaga naše reprezentacije."

Okršaj na Wembleyju bio je posljednja utakmica Vatrenih u 2018. godini.

"Sjajna godina za hrvatski nogomet, rkeao sam i nakon Španjolaca da bez obzira kako završi ova utakmica s Englezima da to neće ništa promijeniti godinu kakvu smo imali. Što se tiče Zlatne lopte, vidjet ćemo, ja sam počašćen što sam uopće u konkurenciji za tu nagradu", zaključio je Modrić.

Kako ste doživjeli Hrvatsku u Ligi nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider