Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bakljada i pjesma

VIDEO Više od 1500 mještana pripremilo doček braniču koji je novi hit među Vatrenima

Martin Erlić debitirao je za Hrvatsku protiv Francuske u susretu 2. kola Lige nacija na Poljudu.

Martin Erlić (Foto: YouTube/Zadarski.hr/Screenshot)

Debitanski nastup u dresu hrvatske nogometne reprezentacije Martin Erlić imao je u susretu Lige nacija protiv aktualnog prvaka svijeta, Francuske na Poljudu i ostavio odličan dojam.

Osiguralo mu je to startnu poziciju u posljednja dva susreta lipanjskog ciklusa Lige nacija, protiv Danske u Kopenhagenu i Francuske u Parizu, a u paru s Josipom Šutalom zaustavio je sve napade i zadao slatke glavobolje izborniku Zlatku Daliću.

Oduševio nastupom protiv Danske i Francuske

U dvoboju protiv francuske nogometne reprezentacije, koja je zaigrala u najjačem sastavu s Benzemom i Mbappeom od prve minute, Erlića je odradio sjajan posao.

gol expired Analiza: Ovo je Dalićev kadar za Katar? Oko koga je najveća frka, koga će prekrižiti, a tko još ima dobre šanse divider

Cijelu se utakmicu hrvao s ubojitim francuskim napadačima, a posebno vrijedi izdvojiti situaciju iz 61. minute dvoboja kad je Mbappea izbacio iz ravnoteže, tek toliko da ne bude kazneni udarac, a sasvim dovoljno da ga omete u izrazitoj gol šansi.

Zaradio je Erlić brojne pohvale i komplimente, ali i svečani doček u svom Tinju kraj Zadra.

Mještani mu pripremili veliki doček

Okupilo se cijelo selo, više od 1500 mještana, koji su bakljadom i ovacijama pozdravili svog Martina koji je oduševio ukupnu nogometnu javnost.

Fešta je potrajala do dugo u noć, a kako piše Zadarski.hr Erlić nije znao da mu se priprema doček. Mještani su sve pripremili u tišini, a onda iznenadili svog mještanina koji je bio ugodno iznenađen:

Snimku dočeka možete vidjeti OVDJE.

"Hvala svim mojim Tinjanima, očekivao sam doček, ali ovakav ne. Mislio sam da ću se provesti u krugu obitelji, ali ovo je nadmašilo sva moja očekivanja. Hvala svim mojim sumještanima što su došli na feštu meni u čast, ali i njima", kratko je kazao Erlić.

Propustio bratovu svadbu zbog Vatrenih

Koliko Erlić živi za hrvatsku nogometne reprezentacije, najbolje otkriva činjenica da je zbog iste morao propustiti važan obiteljski događaj, ženidbu svog brata.

"Oženio se moj brat, ali ja živim za reprezentaciju, za Hrvatsku, što da vam kažem... Imao sam veliku utakmicu, ipak sam se radi ovoga odricao i trenirao, moja obitelj je bila večeras na Poljudu, oni su sretni zbog mene., rekao je Erlić za Novu TV na rubu suza.

Martin Erlić nakon Francuske na Poljudu

Tablica Liga nacija

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider