Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bravooo!

VIDEO Jedan od poteza utakmice: Erlić zaustavio Mbappea malim, ali važnim dodirom

Martin Erlić je oduševio treću utakmicu u nizu za Hrvatsku.

Hrvatska je u Parizu pobijedila jaku Francusku 1:0 golom Luke Modrića. Vatreni su prvi put pobijedili aktualne prvake svijeta u nogometu.

Zlatko Dalić je na teren poslao većinom mlade snage, a posebno je vjerovao obrani koja je bila u sastavu: Stanišić, Erlić, Šutalo i Juranović.

Obrana je rasturila u velikoj utakmici i zahvaljujući hrvatskim braničima stigli smo do povijesne pobjede.

Mbappe i Stanišić Svijet se divi Stanišiću: "Mbappe je zbog njega morao promijeniti poziciju" divider

Stoperski par Erlić – Šutalo ponovno je odigrao kao da im je ovo već 100. nastup u dresu reprezentacije, a oni su tek prošli tjedan debitirali. Sjajno su uz pomoć Stanišića i Juranovića zaustavljali francuske napade, a kandidaturu za potez utakmice objavio je Martin Erlić.

Hrvatski stoper se vrhunski hrvao s Benzemom, Mbappeom i društvom. U 51. minuti je vrhunski zaustavio Nkaunkua, izvukao ga na stranu, a igrač Leipziga teško je pucao i Ivušić je to lagano obranio.

No u 71. minuti dolazimo do poteza o kojem se priča. Francuzi su pred kraj utakmice opasno stiskali Vatren, kao da je visio gol u zraku. Čak je Mbappe izbio sam pred Ivušića, no na leđima mu je vidio sjajni Erlić koji ga je dovoljno gurnuo da ne bude penal, ali izbacio ga je iz putanje i poremetio njegove planove za gol. Ivušić je samo odradio posao i lijepo zaustavio udarac zvijezde PSG-a. Mbappe se vjerojatno zapitao tko je sada ovaj Martin Erlić.

VIDEO Luka Modrić o pobjedi protiv Francuske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider