Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Svjetsko čudo

VIDEO Ovo nije vjetar u kosi reportera Nove TV, nego je raspaljena klima na stadionu!

Hrvatska i Slovenija igraju na stadionu Education City u Kataru, a ogroman otvoreni prostor rashlađuje klima uređaj...

Hrvatska nogometna reprezentacija protiv Slovenije testira uvjete za igru u Kataru, a naši nogometaši danas će iskusiti nešto jedinstveno, igrat će na otvorenom stadionu, ali neće ih mučiti visoke temperature jer gori klima uređaj.

Stadion Education City naime je rashlađen na vrlo ugodnu temperaturu zahvaljujući tehnologiji koja čini život u Dohi, glavnom gradu Katara, puno podnošljivijim.

gol expired VIDEO Slovenija zabila u 91. minuti i spriječila pobjedu Hrvatske na promociji novog sustava divider

Rashlađuju parkove, trgove, stadione...

Iako vrijeme za utakmicu nije prevruće, maksimalac u subotu bit će do 30 stupnjeva Celzijevih, ali hrvatski reprezentativci će igrati na nekoliko stupnjeva nižoj temperaturi.

Hrvatski novinari na utakmici vjerojatno će se iznenaditi kad shvate da im na velikom otvorenom prostoru klima puše u glavu, ali malobrojni domaći navijači već su se navikli, jer se u toj zemlji otvoreni parkovi, trgovi, čak i otvoreni šoping centri rashlađuju kako njihove posjetitelje ne bi mučila vrućina.

Našeg reportera Milana Stjelju usred javljanja uživo rashladio je uređaj koji je toliko jako puhao da mu je mrsio kosu u prijenosu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider