Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Godine su samo broj"

Mediji iz susjedstva hvale Modrića: "Postoje nogometni velemajstori, a postoji i Luka"

Hrvatska je golovima Modrića, Livaje i Lovrena pobijedila Austriju u Ligi nacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je pobijedila Austriju s 3:1 u Beču i kao prvoplasirana momčad elitne skupine osigurala plasman na Final Four Lige nacije.

Veliki je to uspjeh za hrvatski nogomet, koji nije prošao ispod radara medijima u susjedstvu. Za pobjedu protiv Austrije zabijali su redom Dejan Lovren, Marko Livaja i kapetan Luka Modrić, kojem su mediji posvetili poseban prostor.

U 37. godini pokazao je još jednom igračku kvalitetu, a to je na svojoj koži najbolje osjetio njegov suigrač iz Real Madrid, David Alaba. Tako SportSport.ba piše "Alaba kao da ne postoji: Postoje nogometni velemajstori, a postoji i Luka Modrić".

U tekstu dodaju kako se hrvatski kapetan "opravdano može smatrati najboljim veznjakom svoje generacije", ali i "istinskim majstorom" za kojega godine samo predstavljaju broj.

gol expired Austrijski mediji hvale Modrića i hrvatske navijače, a čude se potezima njihova izbornika divider

Također, dodali su kako je Hrvatska pobjedom protiv Austrije spasila blamaže Francusku, koja je iznenađuje poražena kod Danske u Kopenhagenu. Da su Austrijanci izveli senzaciju u Beču, Francuzi bi se preselili u ligu niže.

Srpski Telegraf piše kako je "Hrvatska pokorila Beč i otišla na završni turnir Lige nacija". Slično piše i Nova.rs, koja tvrdi da su naši nogometaši "poslije velike borbe svladali Austriju u Beču" uz veliku podršku navijača.

gol expired VIDEO Huligani se sukobili s hrvatskim navijačima: Potjerani s tribine od austrijske policije uz opće oduševljenje divider

Sportal pak piše da je Hrvatska srušila Austriju usred Beča pa dodaju su iskusni nogometaši "odveli Vatrene u crem de la creme Lige nacija".

"Ono kad momčad ne može bez Modrića, Lovrena i Livaje. Najmlađi nisu sigurno, ali su i dalje majstori nogometa." 

Slovensko Delo piše kako su se Vatreni "osvetili Austrijancima za poraz i kvalificirali na završni turnir".

Najbolji trenuci s utakmice Austrija - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider