Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Svaka čast"

Stručni komentatori Nove TV posebno izdvojili trojicu hrvatskih reprezentativaca

Hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je pobijediti Wales i osvojiti nova tri boda u kvalifikacijama za Euro.

Branko Strupar, Mate Bilić i Saša Lugonjić (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Važan trijumf Hrvatske protiv Walesa u sklopu kvalifikacija za Euro 2020. prokomentirali su stručni komentatori Nove TV Mate Bilić i Branko Strupar.

"Prvo trebamo duboko udahnuti i izdahnuti nakon ove utakmice. Ostvarili smo cilj protiv jedne dobre reprezentacije, mislim da je njima bilo lakše igrati tek kad smo mi poveli 2:0. Zadnjih 15 minuta je utakmica otišla u krivom smjeru za nas, ali u ovom trenutku su tri boda daleko najbitnija", kazao je Bilić.

Bilić: Moglo je biti i 3:1 ili 2:2

Hrvatska se sada nalazi u puno komotnijoj situaciji glede nastavka kvalifikacija.

"Ono što je najbitnije je da smo se vratili u pozitivan kolosijek. Ima dosta prostora za analizirati ovu utakmicu, mislim da smo Velšane dobro iskautirali i shvatili da je desni bek njihova najslabija karika. Moglo je biti i 3:1 i 2:2, ali gledajte: težak teren, vremenski uvjeti... Ja bih se zahvalio publici na ovoj atmosferi", dodao je Bilić.

Strupar: Perišić, Brekalo i Livaković najbolji

Strupar je posebno apostrofirao učinak trojice Vatrenih:

"U svakom slučaju, Perišić je potvrdio da je jedan od naših ključnih igrača, izgleda da mu leži osječki travnjak. Mladi Brekalo je isto dobro odigrao, vrlo motoričan, opasan i neugodan za čuvanje. Htio bih pohvaliti i Livakovića u svom debiju na golu Hrvatske, nikakvih problema nije bilo. Jako je dobro surađivao s užom obranom, svaka čast", naglasio je ovaj Zagrepčanin koji je svojedobno igrao za reprezentaciju Belgije, uz dodatak:

"Glavni cilj je bio uzeti tri boda i u tome smo uspjeli. Dobro je odrađena blokada Balea, imao je nekih situacija, iznudio je dosta faulova na sebi, ali činjenica je da su svi skupa u našoj ekipi dobro reagirali. Mislim da je Giggs pogodio s izmjenama, ti mladi igrači su njima donijeli potentnosti i živosti."

Kako ste doživjeli pobjedu protiv Walesa?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider