Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pripreme za SP

Vahin Maroko dogovorio dvije utakmice prije Katara, evo tko će "glumiti" Hrvatsku

Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu 2022. hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Maroka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Protivnik hrvatske nogometne reprezentacije u skupini mundijala Maroko će se susresti s dvije jake južnoameričke momčadi u prijateljskim utakmicama u rujnu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Marokanci će igrati dvije prijateljske utakmice u Španjolskoj, protiv Čilea u Barceloni 23. rujna i Paragvaja u Sevilli 27. rujna, objavio je Marokanski nogometni savez.

Maroko je dobio slobodne termine nakon što je njihov rujanski protivnik Zimbabve izbačen iz kvalifikacija za Afrički kup nacija zbog zabrane FIFA-e. Između 19. i 27. rujna bit će posljednja prilika da se nacionalne momčadi okupe do tjedan dana prije početka Svjetskog prvenstva u Doha 21. studenoga.

Hrvatska i Maroko su u skupini s Belgijom i Kanadom na SP-u. Doboj hrvatske nogometne reprezentacije i Maroka igra se 23. studenog u 11 sati.

Svi drugi afrički predstavnici Svjetskog prvenstva, Kamerun, Gana, Senegal i Tunis. moraju u to vrijeme igrati kvalifikacije za Afrički Kup nacija sa slabim protivnicima.

Senegal igra protiv Mozambika, koji se nalazi na 118. mjestu najnovije FIFA-ine ljestvice, Kamerun se susreće s Namibijom (117.), Tunis se susreće sa susjedima Libijom (120.), a Gana protiv Angole (122. mjesto).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider