Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"voli vas mandžo"

Mario kakvog ne viđamo često: Emotivnom se porukom oprostio od navijača

Mario Mandžukić emotivnom se porukom oprostio od igranja za Hrvatsku

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedugo nakon što je s reprezentacijom u Rusiji na Svjetskom prvenstvu ostvario najveći rezultat u povijesti hrvatskog nogometa, Mario Mandžukić oprostio se od igranja u vatrenom dresu. Odluka mu nije bila lagana, ali je bila ispravna.

To je otkrio i na svom Instagramu, nakon što je uoči jučerašnje utakmice Hrvatske i Španjolske dobio priznanje za sve što je napravio za hrvatski nogomet. Mandžukić je od predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza dobio uokvireni dres sa svojim imenom i brojem nastupa na leđima.

Fotografiju je objavio na svom profilu društvene mreže uz poruku svojim fanovima.

"Doživjeti ovakav trenutak na završetku reprezentativne karijere uistinu je nešto za pamćenje. Hvala vam na nevjerojatnoj podršci i ljubavi kroz sve ove godine! Upravo zbog toga sam presretan što smo u Rusiji ostvarili vaše i naše snove pa je i ovaj oproštaj, koliko god emotivan bio, ipak malo lakše podnijeti. Voli vas Mandžo!"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doživjeti ovakav trenutak na završetku reprezentativne karijere uistinu je nešto za pamćenje. Hvala vam na nevjerojatnoj podršci i ljubavi kroz sve ove godine! Upravo zbog toga sam presretan što smo u Rusiji ostvarili vaše i naše snove pa je i ovaj oproštaj, koliko god emotivan bio, ipak malo lakše podnijeti. Voli vas Mandžo! 🇭🇷❤️ To experience a moment like this at the end of my career as a Croatia international is something to remember forever. Thank you for the unconditional love and support you have given me during all these years! I am delighted that we have fulfiled both your dreams and ours in Russia, which makes this emotional farewell a little bit easier to bear. Love, Mandžo!

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider