Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
bez njega vezni red pati

Težak udarac za Vatrene uoči dolaska Francuske na Maksimir: Može li Dalić pronaći rješenje?

Marcelo Brozović neće kandidirati za utakmicu protiv Francuske u srijedu u sklopu 4. kola Lige nacija.

Žutim kartonom zbog preoštrog starta na švedskoj polovici Marcelo Brozović se sam isključio iz kombinacija za utakmicu protiv Francuske u Ligi nacija. Dobio je žuti karton, koji se akumulirao na prethodni upravo protiv Francuza, čime je zaradio suspenziju za iduću utakmicu.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

Njegovim neigranjem Hrvatska je ostala bez igrača koji redovito postavlja najbolji rezultat na utakmici kada je pretrčana kilometraža u pitanju. Osim kilometraže Brozović je vrlo važan i za čvrstoću našeg veznog reda, koji će morati biti na najvišoj razini protiv aktualnih prvaka svijeta.

gol expired Važna pobjeda Vatrenih protiv Švedske u Ligi nacija: Kramarić ušao i donio pobjedu! divider

U posljednje dvije godine Brozović je propustio tek četiri utakmice Hrvatske u svim natjecanjima, uključujući prijateljske, a Vatreni su dobili Azerbajdžan i Jordan s 2:1. U preostale dvije utakmice protiv Engleske i Walesa bilo je neriješeno.

Brozović je u prvoj utakmici ovog izdanja Lige nacija igrao svega 29 minuta u drugom dijelu, a do tada je Hrvatska primila dva gola i izgledala je vrlo loše na travnjaku. Treba reći da nije bilo Luke Modrića, ali izostanak Broza je bio više nego evidentan.

Andrej Kramarić Pogledajte sve golove u novoj pobjedi Hrvatske: Sjajna akcija za vodstvo i ubojiti Kramarić za pobjedu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider