Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ragazzi, ascoltate

VIDEO Talijan na malteškoj klupi nije izdržao ni do svlačionice: Pogledajte kako je postrojio igrače poslije porcije od Hrvatske

Talijanski strateg Devis Mangia bio je bijesan poslije teškog poraza od Hrvatske u kvaflikacijama za Katar.

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je sjajnom predstavom na Malti i visokom pobjedom od 7:1 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru odradila prvi dio posla u listopadskom mini-ciklusu. Luka Modrić, Lovro Majer, Andrej Kramarić i društvo potpuno su razmontirali objektivno puno slabijeg suparnika i putuju na Poljud na odlučujuću utakmicu protiv Rusije.

gol expired VIDEO Hrvatska se dramatičnom pobjedom protiv Rusije plasirala na Svjetsko prvenstvo! divider

Vatreni su i uoči utakmice bili veliki favorit i sve osim pobjede Dalićevih ljudi bilo bi ogromno iznenađenje, toga je vjerojatno bio svjestan malteški izbornik Devis Mangia, međutim Talijana je, izgleda, pogodio način na koji ga je Hrvatska pobijedila.

gol expired Dalić je postao totalno nepredvidljiv: Treba li išta mijenjati? Koja će biti postava i taktika za Rusiju? divider

Sedam komada u mreži, gomila grubih pogrešaka njegovih igrača koje su izravno kumovale pojedinim golovima naše reprezentacije izbacile su ga, čini se, potpuno iz takta i okupio je svoje igrače na središtu igrališta te im još dok je trajao televizijski prijenos očitavao bukvicu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider