Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ako pobijede...

Dalić pomaže Bišćanu: Veliko pojačanje za U-21 reprezentaciju uoči neugodnog gostovanja

Austrija i Hrvatska odmjerit će snage ovog utorka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija je uoči kvalifikacijske utakmice kod Austrije, za odlazak na Euro, dobila pojačanje u vidu dolaska Luke Sučića.

Ovaj 19-godišnji veznjak Red Bull Salzburga posljednjih je dana boravio u krugu seniorske reprezentacije, ali je ogled protiv Rusije odgledao s tribina poljudskog stadiona.

Nakon uspješno obavljenog posla protiv Rusije u Splitu i proslave odlaska na Svjetsko prvenstvo Sučić se priključio mladoj reprezentaciji koja suvereno korača prema Europskom prvenstvu. Ima pet pobjeda u pet odigranih utakmica.

Hrvatskoj U-21 sada slijedi gostovanje kod Austrije, a dvoboj je na rasporedu u utorak (20:30) u gradu Ried im Innkreis.

Dolazak Luke Sučića bit će veliko pojačanje za U-21 reprezentaciju. U dosadašnjih pet utakmica Sučić je postigao dva gola, ali je uz to upisao i tri asistencije te je bio ponajbolji igrač momčadi koju vodi Igor Bišćan.

Inače, recimo kako je u U-21 kvalifikacijama Roko Šimić sa šest pogodaka trenutačno najbolji europski strijelac, zajedno sa Šveđaninom Elangom.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider