Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
sasvim očekivano

Nakon što se dva puta vraćao ozlijeđen u Real, Modrić u dogovoru s Dalićem propušta Gruziju

Luka Modrić neće biti u Puli na prijateljskom ogledu Hrvatske i Gruzije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je bilo i očekivano, Luka Modrić neće nastupiti u prijateljskom ogledu protiv Gruzije, nakon što je kapetanski odveo Hrvatsku na Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni su u posljednjem susretu kvalifikacija slavili protiv Slovačke s 3:1 u Rijeci, a samo dan kasnije Luka je u Zagrebu predstavio svoju autobiografiju "Moja igra".

Jutros je iz HNS-a stiglo očekivano priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

gol expired Ususret ždrijebu Eura 2020: Zašto i dalje traje velika borba, čak i onih koji su se već plasirali divider

"Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić propustit će prijateljsku utakmicu s Gruzijom te će se ranije priključiti treninzima madridskog Reala.

NAJBOLJI TRENUCI UTAKMICE HRVATSKA - SLOVAČKA

Modrić će se u dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem danas vratiti u Real, s kojim ga očekuje naporni dio sezone. Kapetan Vatrenih tako će, nakon velikog slavlja protiv Slovačke, kada je predvodio Hrvatsku do plasmana na 11. veliko natjecanje u hrvatskoj povijesti, fokus usmjeriti na klupske napore.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ronaldo progovorio o "incidentu" koji je podigao puno prašine i započeo priču o odlasku divider

Dalić je u obzir uzeo činjenicu da se Modrić dva puta vraćao u Madrid ozlijeđen nakon reprezentativnih utakmica te da je u interesu Luke i reprezentacije da ga se poštedi ovog prijateljskog susreta koji se igra u utorak 19. studenoga u 18 sati u Puli."

Utakmicu Hrvatske i Gruzije možete gledati na Doma TV-u i na našem portalu GOL.hr. Specijalna emisija uoči utakmice počinje u 17:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider