Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Hrvatska reprezentacija
pohvalio tek jednog

Lovren skinuo rukavice i žestoko "poderao" Španjolce: ''Nekulturni su i misle da su veći...''

Dejan Lovren objasnio je razlog svog gnjeva prema Španjolcma nakon velike pobjede u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren skinuo je rukavice nakon velike pobjede 3:2 Hrvatske nad Španjolskom u Maksimiru.

"Drago mi je da smo pokazali veća muda nego oni jer su nekulturni na terenu, to im se vratilo", kazao je Lovren, pa nastavio:

"Mi smo ih pozdravili nakon što smo izgubili 6:0 u Elcheu. Bilo nas je sramota što smo tako visoko poraženi, ali pokazali smo da smo fair-play momčad. Sad je od njih došao samo jedan igrač da nas pozdravi", rekao je Lovren te nastavio.

"Moram pohvaliti Moratu, a za ove ostale nemam baš pozitivnih riječi. Baš mi je drago jer očito smatraju da su veći od nas, ali večeras smo pokazali da nisu. I neće biti", poručio je Lovren.

U nedjelju od 15:00 Hrvatska i Engleska na Wembleyju igraju za prvo mjesto u elitnoj skupini Lige nacija.

"Bit će to mali finale. Trebamo biti oprezni jer oni su odlična reprezentacija, ali veselimo se toj utakmici. Uglavnom, bit će borba, no mi idemo pobijediti jer smo za to spremni, a ujedno i guštamo jer igramo utakmicu na jednom na najslavnijih stadiona. Zapravo je sjajno da se sve završava u takvom ambijentu", zajedno su poručili Lovren i Ivan Rakitić.

Dejan Lovren imao je negativnih komentara i na svom Instagramu o Španjolcima, posebno Sergiju Ramosu, a sada je jasno i zašto. Uostalom, Busquets je sa svojim ponašanjem na travnjaku u završnici utakmice pokazao koliko su Španjolci prgavi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider