Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
oduševio fanove

Lovren komentirao Brozoviću: "Nasmiji se, neće te platiti u bademima"

Mnogi su čestitali Brozoviću na novom ugovoru u Interu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović produžio je ugovor s aktualnim talijanskim nogometnim prvakom Interom iz Milana do ljeta 2026. godine.

Brozović je u Inter stigao iz zagrebačkog Dinama još u siječnju 2015. godine te je dosada za "crno-plave" odigrao 279 utakmica u svim natjecanjima.

Hrvatski veznjak se nakon potpisa pohvalio na Instagramu, a javili su mu se Dejan Lovren, Fabio Fognini, Radja Nainggolan, popularni srpski glazbenik MC Stojan i mnogi drugi.

Brozović će navodno dobiti godišnje oko šest milijuna eura i mogući milijun eura bonusa.

Lovren je bocnuo Brozovića jer se nije nasmijao na produženju ugovora i pokupio lajkove navijača.

''Nasmiji se, neće te platiti u bademima'', napisao je hrvatski stoper.

"Stvarno sam sretan što sam produžio ugovor s Interom. Iz poštovanja prema klubu nisam niti želio razgovarati s drugim klubovima. To bih učinio samo kada bi mi iz Intera rekli da im više nisam potreban. Ponosan sam što sam dio ovoga kluba s velikom tradicijom i povijesti, odlučan sam u nastojanju da s njim ostvarim nove velike uspjehe. Naš jedini cilj je pobjeda i siguran sam kako ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo obranili naslov prvaka, a i osvojili Kup", kazao je Brović po potpisivanju novog ugovora.

Inter se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice Serie A sa šest bodova manje od vodećeg gradskog rivala Milana od kojega ima i utakmicu manje, a 20. travnja će upravo protiv Milana igrati i u polufinalu Kupa.

Dosada je Brozović za hrvatsku reprezentaciju odigrao 70 utakmica te je bio dijelom momčadi koja je na Svjetskom prvenstvu 2018. godine osvojila srebrnu medalju.

gol expired Fenerbahče izbacio Mesuta Ozila iz momčadi, ove sezone igra odlično divider

gol expired Ništa od HNL-a: Filip Uremović otišao u Englesku nakon Rusije divider

gol expired WRC Croatia Rally 2022: Raspored, etape, lokacije, ulaznice divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider