Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
naša hobotnica

Obrana koja je izvukla Hrvatsku: Pogledajte sjajnu paradu koja je Vatrene spasila katastrofe

Iako je primio dva gola, sjajni vratar Hrvatske opet je bio jedan od najboljih u redovima Vatrenih.

Dominik Livaković izrastao je u sjajnu reprezentativnu jedinicu i vratara na kojeg se može osloniti. Iz utakmice u utakmicu pokazuje da je Danijel Subašić brzo dobio dostojnu zamjenu.

Odličan je bio i u porazu od Švedske. Iako na prvu ne izgleda lijepo kada netko primi dva gola, Livaković je spriječio da ih ne bude i više.

Posebno upečatljiva bila je obrana pred sam kraj, u 89. minuti utakmice. Marcus Danielson, strijelac drugo gola Švedske, opet je dobro tukao glavom, ali Livaković je sjajnom paradom sačuvao mrežu netaknutom.

Nenad Bjelica Bjeličina analiza, ali i kritika Dalića i Vatrenih: ''Ja to nikad ne bih napravio. Velika taktička greška" divider

Tom obranom spasio je Hrvatsku pada na zadnje mjesto skupine. Međusobni omjer i gol-razlika Hrvatske i Švedske su isti, a Vatreni su ostali treći zbog više zabijenih golova.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

Hrvatska ih je postigla sedam, a Švedska tri: ukoliko nakon posljednjeg kola broj bodova bude isti, ova Livakovićeva obrana mogla bi se pokazati krucijalnom.

"Normalno da smo željni igre, igramo za reprezentaciju, igramo doma, šteta što neće biti navijača. Francuska je drhtala u Zagrebu, zašto ne bi i Portugal u Splitu", rekao je Livaković nakon utakmice.

Livaković najavio osvetu Portugalcima

Sažeci utakmice Švedska - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider