Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Sve je u našim rukama"

Izbornik Dalić ništa ne zamjera igračima, ali otkriva što se nikako nije smjelo dogoditi: "Očekujem pun Poljud"

S ovim bodom Hrvatska je prepustila prvo mjesto skupine H Rusiji i tako sebi otežala put prema Kataru.

Hrvatska nogometna reprezentacija i Slovačka odigrali su 2:2 u 8. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Katru pred nešto manje od deset tisuća gledatelja u Osijeku.

S ovim bodom Hrvatska je prepustila prvo mjesto skupine H Rusiji koja je pobijedila Sloveniju s 2:1 i pobjegla na dva boda prednosti. Nakon utakmice pred kameru Nove TV izašao je izbornik Zlatko Dalić.

"Zaista nemam što zamjeriti igračima, mogu im samo čestitati na borbenosti, htijenju i želji. Čestitam i navijačima koji su nas bodrili po ovakvoj kiši. Primili smo dva gola iz dvije situacije koje se nisu smjele desiti… Na kraju jedan bod i idemo dalje", rekao je Dalić pa se osvrnuo na propuštene šanse u napadu.

Ivan Perišić VIDEO Perišić o poništenom golu: "Sudac mi je rekao da to pravilo ne vrijedi jer Slovak nije vidio loptu" divider

"Kiksali smo u par čistih situacija, nismo dali gol, moramo to rješavati i za mjesec dana biti puno bolji".

Sažetak utakmice Hrvatska - Slovačka

Mateo Kovačić propustio je ovu utakmicu zbog akumuliranih žutih kartona, zamijenio ga je Mario Pašalić, ali Dalić tvrdi da to nije bio problem.

"Imali smo mi inicijativu i posjed lopte, mislim da izostanak Kovačića nije bio problem. Primili smo dva prelagana gola, nismo dobro reagirali", rekao je Dalić za probleme u igri naše reprezentacije.

Hoće li se Hrvatska plasirati izravno na SP?

Ukupno glasova:

Osvrnuo se na poništeni pogodak Nikole Vlašića u posljednjim minutama susreta.

"Stali smo u puno ofenzivniju varijantu, samo da je ta rotacija bila bolja to bi bilo to. Nisam uopće vidio taj gol koji je poništen".

gol expired VIDEO Ovako su Slovaci šokirali Vatrene, a pogledajte golove Modrića i Kramarića divider

Za kraj, izbornik Dalić rekao je kako je sve još uvijek u rukama naše reprezentacije koja na Poljudu pobjedom protiv Rusije može osigurati odlazak u Katar.

"Sve je u našim rukama, nadam se da ćemo u Splitu to riješiti pred našim navijačima i plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Očekujem pun Poljud", zaključio je Dalić.

Poništeni pogodak Nikole Vlašića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider