Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
reakcije

VIDEO Perišić o poništenom golu: "Sudac mi je rekao da to pravilo ne vrijedi jer Slovak nije vidio loptu"

Hrvatska i Slovačka su remizirali u Osijeku, a Ivan Perišić je prokomentirao poništen gol.

Hrvatska i Slovačka odigrali su 2:2 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Vatrenima sada trebaju pobjede protiv Malte u gostima i na Poljudu protiv Rusije u direktnom dvoboju.

Hrvatska je uspjela i zabiti za pobjedu protiv Slovačke, strijelac je bio Vlašić, ali gol je poništen zbog zaleđa Ivana Perišića nakon reakcije VAR-a.

gol expired VIDEO Nikola Vlašić zabio za pobjedu, VAR sve poništio, evo i zbog čega divider

Perišić je to sve ovako vidio i objasnio:

''Bili smo bolji, na kraju rezultat nije realan, dominirali smo od prve minute, par grešaka i primili smo dva gola. To se ne smije dogoditi. Poslije opet dominacija, vjerovali smo da možemo. Zabili smo čak gol, sad smo pogledali snimku, stvarno peh, vraćao sam se nazad, dirao sam je petom, ne znam točno. Nije ono novo pravilo da druga akcija ne vrijedi jer ovaj protivnik nije gledao loptu'', rekao je Perišić pa dodao:

gol expired VIDEO Ovako su Slovaci šokirali Vatrene, a pogledajte golove Modrića i Kramarića divider

''Opet je sve na nama, moramo pobijediti dvije iduće utakmice, nadamo se plasmanu. Dirao sam loptu, u prvom pokušaju i poslije, po tome je zaleđe. Mislio sam da je to novo pravilo, druga akcija jer je on igrao prije mene, rekli su mi suci da to ne vrijedi, protivnik nije vidio loptu. Peh, sve je na nama'', rekao je napadač Intera pa nastavio:

''Dvije utakmice imamo i moramo ostvariti dvije pobjede. Glave su nam gore, dali smo sve od sebe, nekad ide i nekad ne ide. U zadnja dva okupljanja smo bili ekipa. Mladi su dobri, budućnost je tu. Imamo dobrih igrača i nema straha za Hrvatsku.''

Analiza situacije kod poništenog gola

Vlašić zabio, ali onda se javio VAR

Hoće li se Hrvatska plasirati izravno na SP?

Ukupno glasova:

 Najbolji trenuci utakmice Hrvatska- Slovačka

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider