Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Oblak je bio nemoćan

Kramarić zadovoljan golom Slovencima: "Sretan si kad zabiješ i na treningu, a kamoli na utakmici"

Andrej Kramarić je bio jedini strijelac za Hrvatsku u prijateljskom susretu sa Slovenijom.

Andrej Kramarić je u 39. minuti utakmice Hrvatska - Slovenija pronašao put do mreže Soseda, iskoristivši veliku pogrešku njihovog stopera Davida Brekala. Taj trenutak će napadač Hoffenheima svakako pamtiti s ovog prijateljskog sraza.

"Šteta zbog ovog pogotka u zadnjoj minuti, mislim da smo odigrali dobru utakmicu i isprobali nešto što je Hrvatska rijetko igrala u svojoj povijesti. Ovo zahtijeva trening i vježbanje iako nas dosta igra to u svojim klubovima.Intenzivna je bila utakmica, Slovenija je bila malo otvorenija nego što je to bila na Poljudu, šteta zbog tog gola, ali eto...", izjavio je Kramarić poslije utakmice.

Mijenja li slovenski pogodak i činjenica da smo ostali bez pobjede u 91. minuti dojam i kod samog Kramarića?

"Ma ne mijenja priču, sretan si kad postigneš pogodak i na treningu, a kamoli na utakmici. Tu smo da se družimo, veselimo, isprobavamo nešto novo. Bit ćemo tu tjedan dana, nadam se da ćemo se dobro pripremiti i za drugu utakmicu. Bit će analize, to će izbornik odlučiti hoće li krenuti kompletno druga postava."

Kako komentirate katarski remi Hrvatske i Slovenije?

Ukupno glasova:

O Katru i onome što njega i suigrače čeka najesen na Svjetskom prvenstvu Kramarić je rekao:

"Nogomet je užitak igrati, bit će lijepo vrijeme, na lijepim stadionima. Mi ćemo dati sve od sebe, pokušati pobijediti u svakoj utakmici."

Koliko Kramariću osobno odgovara 3-5-2?

"Osobno mi više odgovara, na toj nekakvoj poziciji drugog napadača se najbolje osjećam, ali ne bih puno htio pričati o tome. Ostavimo to za izbornika, neka on o tome odlučuje", zaključio je Kramarić.

Pongračić krenuo od prve minute

Od prve minute danas je krenuo još jedan hrvatski nogometaš iz njemačke Bundeslige, Marin Pongračić koji nosi dres Borussije Dortmund. Krenuo je kao središnji branič i preuzeo je najviše rizika od obrambene trojke.

"Mislim da je to bilo dobro za prvi put. Igram u toj formaciji u klubu", kazao je Pongračić koji je često puta dijagonalnim i dubinskim loptama proigravao suigrače u napadu.

"Ja sam zadovoljan, ne znam jesam li zadovoljio izbornika. Šteta što smo primili gol", zaključio je Pongračić. 

Kramarićev gol Slovencima

Sažetak utakmice Hrvatska - Slovenija

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider