Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
NIje vidio Luku

Khabib na Lužnjikiju pogledao Hrvatsku i Rusiju, objavio video i komentirao utakmicu

Nažalost propustio je nastup igrača svoje omiljene momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši UFC-ov prvak u lakoj kategoriji, Khabib Nurmagomedov, veliki je nogometni obožavatelj, a sad kad je u borilačkoj mirovini ima više vremena za svoj drugi najdraži sport.

U srijedu uvečer bio je među sretnicima koji su imali priliku uživo pogledati utakmicu Hrvatske i Rusije na Lužnjikiju (0:0) u kvalifikacijama za SP u Kataru.

Khabiba je zanimalo u kakvom će stanju biti nova ruska reprezentacija pod Valerijem Karpinom, uoči utakmice najavio je kako će susret protiv svjetskih doprvaka dati najbolji odgovor na to pitanje i zadovoljan je viđenim poslije sinoćnjeg remija bez golova.

gol expired Taktičke varijante za Slovačku: Rizik je igrati na nulu, a nema centarfora za centaršutove. Je li došlo vrijeme za promjene? divider

"Momčad je nova i svježa, Zakharyan i Guillherme su bili naši najbolji igrači. Nedostajao nam je Smolov, a i Makarov je mogao dobiti koju minutu komentirao", je Khabib za ruske medije.

Poslije susreta u storiju na Instagramu objavio je snimku iz svečane lože stadiona u Moskvi.

Sigurno je bio razočaran što je utakmicu propustio igrač njegovog omiljenog Real Madrida i hrvatske reprezentacije Luka Modrić...

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider