Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Cipar a la Vlado i Stipe

Karolina Šprem ''rešetala'' supruga, a on na hrvatskom odgovara: ''Volim sarmu od punice i Dudua jer priča kao i ja''

Reporteri Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević i Vlado Boban vrckavo/kreativno predstavili su Cipar.

U najavi susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Cipar - Hrvatska vrckavi i kreativni reporteri Nove TV Stipe Antonijević i Vlado Boban osebujno su predstavili zemlju iz koje dolaze sljedeći suparnici Vatrenih.

A gdje bolje započeti predstavljanje Cipra, nego u Varaždinu…

U Varaždinu?! U Varaždinu. Upravo tamo dio godine živi najpoznatiji ciparski sportaš i varaždinski zet, Marcos Baghtatis, a svojedobno jedan od najboljih tenisača svijeta pristao je dati intervju za našu posebnu ciparsku dopisnicu Karolinu Šprem, bivšu tenisačicu i sasvim slučajno njegovu suprugu…

"Prije nego detaljno ispitam supruga, idemo provjeriti tko je bolji u ovom sudaru Cipra i Hrvatske“, započela je Karolina Šprem na Novu TV i opalila servis suprugu.

gol expired VIDEO Hrvatska do nove pobjede u borbi za SP u Kataru, Perišić, Gvardiol i Livaja torpedirali Cipar! divider

Uvodno poluvrijeme utakmice pripalo je Hrvatskoj, Karolina je dobila na teniskom terenu i za kaznu privela supruga pred našu kameru:

"Ljubavi, sad moraš odgovoriti na set brzih pitanja“, rekla je Karolina, a naš priženjeni „Varaždinec“ odgovorio na hrvatskom jeziku:

"Dobro.“

Tko je ljepši, Hrvatice ili Cipranke?

"Kaj,“ diplomatski je odgovorio Baghtatis.

Koje je najbolje hrvatsko jelo koje si probao?

"Sarma od moje punice.“

Ivanišević, Ančić, Ljubičić ili Čilić?

"Svi hrvatski tenisači su prije svega odlični ljudi, meni je to najvažnije, jako teško pitanje.“

Koji hrvatski nogometaš te oduševljava najviše?

"Eduardo da Silva, zato što govori hrvatski jezik kao ja“, nasmijao se Baghtatis.

Koliko šanse ima Cipar protiv Hrvatske?

"Ne puno, rekao bih 70-30 u korist Hrvatske,“ podvukao je Baghtatis.

Otok mačaka sa 330 sunčanih dana godišnje

Nije ni čudo što obitelj Baghtatis-Šprem toliko uživa na Cipru kad imaju 330 sunčanih dana godišnje i najčišće plaže na svijetu pa isto tako ne čudi što se na njima prema predaji prvi put pojavila grčka božica ljubavi Afrodita.

Nekoć su bili britanska kolonija i zato su jedna od tri europske zemlje koje voze lijevom stranom. U prometu su posebno oprezni, a svaki gutljaj i zalogaj koji uzmete za volanom, koštat će vas oko 600 hrvatskih kuna.

Cipar još zovu Otokom mačaka jer tih životinja ima više nego stanovnika. Postoje i samostani u kojima žive isključivo mačke, a redovnice i redovnici paze da im ništa ne nedostaje.

Klupski nogomet je na sasvim drugoj razini, ali reprezentacija ima skromne rezultate jer čak 80 posto njihovih klubova čine stranci.

Muči ih i činjenica što pravu podršku navijača reprezentacija nema. Puno više emocija izazivaju Grčka i Turska, čiji stanovnici čine po polovicu otoka.

Ne ide im ni u drugim sportovima, prvu medalju su čekali 30 godina, a donio im je čovjek koji živi u Splitu. Jedriličar Pavlos Kontides…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider