Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''Ako ovako nastavimo...''

Dalić uputio poruku kapetanu Modriću i zahvalio Poljudu: ''Neki nas žele obezvrijediti''

Hrvatska je pobijedila Sloveniju s 3:0 na Poljudu u sklopu kvalifikacija za odlazak u Katar.

Hrvatska reprezentacija svladala je Sloveniju s uvjerljivih 3:0 u skupini H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Hrvatska je slavila pogocima Marka Livaje, Marija Pašalića i Nikole Vlašića pred 16 tisuća gledatelja na Poljudu. S ovom pobjedom naša reprezentacija je zauzela prvo mjesto u skupini H.

Nakon utakmice, izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi.

"Cijela utakmica je bila na visokom nivou, kao i cijeli ovaj ciklus. Bili smo motivirani, puni energije, igrali smo dobro, skupili smo sedam bodova", rekao je pa dodao.

"Ima tu još puno posla, ali ovo večeras je bilo sjajno. Čestitke dečkima, ali i navijačima koji su nas došli podržati. Poljud je pokazao koliko cijeni, koliko voli svoju reprezentaciju, bez obzira što je neki pokušavaju obezvrijediti, ali vjerujem da će tako biti i u Slavoniji".

Matjaž Kek Kek se naklonio Vatrenima: "Hrvatska je najbolja. Mogli smo teže stradati, dobro smo prošli" divider

Hrvatska se mora naviknuti na život bez Luke Modrića, a čini se kako je ovo zalog za optimizam, a kako kaže izbornik Dalić, ovo je pobjeda za kapetana.

"Ovo je pobjeda za našeg kapetana, Luka čekamo te u listopadu. Imamo kvalitetu i kada svi radimo svoj posao, kada smo agresivni i kompaktni, mi to dobro radimo. Jedva čekamo da se Luka vrati u ekipu", rekao je.

Vjerujete li u direktan plasman Hrvatske na SP u Kataru?

Ukupno glasova:

Slovenija danas nije stvorila ozbiljniju šansu, hrvatska obrana praktički nije imala posla.

"U zadnjih pet utakmica kvalifikacija nismo primili pogodak, a dali smo osam golova, a primili jedan. Nije još sve gotovo, napravili smo jedan korak prema Katru, ali to tek treba potvrditi. Ako ovako nastavimo, bit će sve dobro".

gol expired Totalno razočaranje u slovenskim medijima: "Hrvati su nam očitali ozbiljnu nogometnu lekciju" divider

Izbornik je večeras pogodio s izmjenama, ali i sastavom od prve minute.

"Mi smo s momčadi svaki dan, znamo u kakvom je tko stanju. Vlašić je jedan od naših najboljih igrača, ali posljednjih dana prijelaznog roka bio je usmjeren na svoj transfer. Ušao je u igru i zabio gol. Puno je dečki pokazalo da može, samo se ne smijemo opustiti i stati", zaključio je izbornik.

Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Slovenija

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider