Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bravo! Poslušajte ih!

Izbornik Dalić i Vatreni videoporukom se obratili cijeloj Hrvatskoj

Najbolji hrvatski nogometaši trebali su danas krenuti na pripremni turnir u Dohu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativci i izbornik Zlatko Dalić snimili su video s uputama za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa, sa završnom porukom koja je jednako važna koliko je i jednostavna - ostanite doma!

Kapetan Luka Modrić, dokapetan Ivan Rakitić i ostatak Vatrenih trebali su danas otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali umjesto toga provode vrijeme kod kuće sa svojim najbližima zbog pandemije koronavirusa.

gol expired Ozdravio prvi zaraženi nogometaš u Njemačkoj, ali i poslao ozbiljno upozorenje te opisao kako je počelo divider

Imajući u vidu ozbiljnost situacije, Vatreni su odlučili snimiti video te u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo poslati upute kako se zaštititi tijekom ove pandemije s jasnom porukom za kraj, koju je uputio kapetan reprezentacije i najbolji igrač svijeta 2018. godine, Luka Modrić: "Ostanite doma!"

"Zajedno, odgovorno, hrabro i ponizno," poručio je Modrić na početku videa. "Tako smo pobjeđivali na svjetskom prvenstvu," nastavio je Ivan Perišić.

"Sada je pred nama puno važniji izazov," naglasio je Domagoj Vida, a Dejan Lovren poručio: "Koronavirus nije igra."

Ovo nije sezonska gripa, kazao je Ivan Rebić, dok je Milan Badelj ustvrdio kako nemamo lijekove niti cjepivo kojima bismo mogli zaštititi naše roditelje, bake i djedove.

gol expired Legenda bila usred krize i u Kini i u Italiji: Ljut na Talijane, otkriva kako jedino možemo pobijediti virus divider

U videoporuci još se pojavljuju i Dario Melnjak, Bruno Petković, Dominik Livaković, Duje Ćaleta-Car, Lovre Kalinić, Tin Jedvaj, Mile Škorić, Nikola Vlašić, Andrfej Kramarić, Mario Pašalić, Marcelo Brozović, Simon Sluga, Josip Brekalo, Šime Vrsaljko, Borna Barišić, Mateo Kovačić, Ivan Rakitić te Zlatko Dalić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider