Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Rekreacija poslije sporta

VIDEO Razbibriga u Dohi: Perišić otkrio svoj novi hobi, Kramarić i on pobijedili Luku i Kovu

Hrvatski reprezentativci u pauzi između utakmica i treninga u Kataru zaigrali su padel, a Ivan Perišić i Andrej Kramarić dobili su Luku Modrića i Matea Kovačić

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija trenutačno je u Kataru gdje igra na prijateljskom turniru, a poslije subotnjeg okršaja protiv Slovenije (1:1) očekuje ih drugi ispit protiv Bugara.

Između dvije utakmice i treninga u Dohi naši su reprezentativci pronašli novu razonodu. Inače mnogi od njih igraju tenis, ali čini se kako nisu odoljeli ni relativno novoj inačici tenisa, padelu, koji sve više rekreativno igraju naši sportaši.

gol expired VIDEO Hrvatska preokretom pobijedila Bugarsku na krilima Andreja Kramarića! divider

Robert Prosinečki donio je ovaj sport u Hrvatsku, a ubrzo su se zakačili Arijan Ademi i mnogi Dinamovi igrači, popularan je i među umirovljenim talijanskim nogometašima poput Christiana Vierija, Nicole Ventole, Danielea De Rossija, Danielea Adanija i ostalih iz njihove generacije koji se tim sportom rekreiraju po završetku profi karijera.

Perišić i Kramarić dobili Kovačića i Modrića

Gore spomenuto društvo često igra padel upravo u Milanu pa nije isključeno da se Ivan Perišić "navukao“ upravo u gradu u kojem trenutačno živi i radi. S njim u društvu bili su još Andrej Kramarić, koji je igrao s njim, a na suprotnoj strani mreže bili su Luka Modrić i Mateo Kovačić.

gol expired Španjolci ne mogu vjerovati da je Luka Modrić igrao protiv Slovenije i tvrde da "hoda po rubu" divider

Ne znamo točan rezultat, ali znamo da su Perišić i Kramarić slavili… Također, ova fotografija Perišića i Kramaića zajedno u paru je odgovor teoretičarima zavjere koji su tvrdili da se spomenuti dvojac ne podnosi.

Atmosfera u nacionalnoj momčadi, kao i odnosi među igračima, izgleda više su nego dobri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider