Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Hrvatska reprezentacija
Čude se Vatrenima

Španjolci ne mogu vjerovati da je Luka Modrić igrao protiv Slovenije i tvrde da "hoda po rubu"

Hrvatski kapetan Luka Modrić s 36 godina na grbači odigrao je 69 minuta protiv Slovenije u nebitnoj prijateljskoj utakmici, a španjolski mediji upozoravaju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1:1 u prvoj prijateljskoj utakmici u Dohi protiv Slovenije, a Luka Modrić bio je na terenu 69 minuta.

Tiražni španjolski dnevnik El Mundo Deportivo pod naslovom "Luka Modrić hoda po rubu" upozoravaju na mogući zamor materijala uoči prijelomnog dijela sezone.

Golovi s utakmice Hrvatske i Slovenije

Novinari Munda iščuđavaju se što je Modrić odigrao dvije trećine potpuno nevažne prijateljske utakmice u trenucima kad je Hrvatska davno osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Hrvatska je davno u Kataru, a Realova desetka igra nevažne utakmice

"Najvažniji dio sezone je pred vratima, a Modrić praktički pa nije stao. Još više čudi što igra za reprezentaciju, Hrvatska se davno plasirala u Katar, a u nevažnoj utakmici protiv slabije reprezentacije igra s Realovom desetkom u prvoj momčadi", piše u tekstu.

Luka vratio "milo za drago"

"Samo u tekućoj godini nastupio je u čak 17 uzastopnih utakmica, od toga 14 od prve minute i tri s klupe. S obzirom na to da igra u veznoj liniji, gdje se igrači najviše troše, Luka Modrić hoda po rubu", dodaje autor pa zaključuje da će ga sad morati odmarati Ancelotti kad već nije Dalić.

Ancelotti će ga odmarati u LaLigi, Dalić protiv Bugara

To je možda malo pretjerano s obzirom na sjajno fizičko stanje u kojem je hrvatski kapetan i s obzirom na činjenicu kako ga unatoč prevaljenim "kilometrima" i godini proizvodnje ozljede uglavnom zaobilaze u zadnje vrijeme.

Hrvatska za Bugarsku

Dodaju kako bi ga Ancelotti mogao odmoriti u nekim utakmicama koje neće biti bitne Realu s obzirom na veliku bodovnu prednost na vrhu La Lige, a vjerojatno će dobiti poštedu i od hrvatskog izbornika za susret s Bugarima…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider