Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
mogu li prekinuti niz?

Vatreni stigli u Elche: Traže rezultat koji još nitko nije ostvario u neosvojivoj španjolskoj tvrđavi

Reporter Nove TV Ivan Forjan se javio iz Elchea.

Ivan Forjan u Elcheu (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Vatreni su stigli u Španjolsku, u poslijepodnevnim satima stigli su u Alicante koji je 20-ak kilometara udaljen od Elchea, gradića u kojem se nalazimo. Hrvatska će ovdje igrati protiv Španjolske u utorak 11. rujna.

Vatreni trenutno odrađuju lakši regeneracijski trening.

Elche je maleni gradić na jugu Španjolske, smješten 11 kilometara od Sredozemnog mora. U njemu živi oko 200.000 stanovnika.

Svi su oni željni španjolske reprezentacije budući da je Furija zadnji put ovdje gostovala prije 10 godina kada su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Italije. Pobijedili su rezultatom 1:0, a pogodak je postigao sada već legendarni napadač Španjolske David Villa.

Neće samo Španjolska imati podršku s tribina, trebalo bi doći i dosta Hrvata. Kontaktirali smo nekoliko putničkih agencija, rekli su nam kako ima interesa za ovu utakmicu.

Ako imate volje i vremena dođite u Elche, to je jedan zgodan turistički gradić u kojem se puno toga može vidjeti. Ako pak niste u mogućnosti putovati u Elche, utakmicu gledajte u izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u.

Vatreni će ovdje pokušati ono što nikom nije uspjelo: pobijediti ili barem ostati ne izgubiti od Španjolske. Furija je ovdje odigrala pet utakmica i upisala pet pobjeda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider