Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"nogomet se igra zbog njih"

Francuska bez pozitivnih na koronavirus, očekuju veliku utakmicu, a posebno ih raduju navijači

Nitko od francuskih nogometaša nije pozitivan na koronavirus, a vratar Hugo Lloris vjeruje da će utakmica protiv Hrvatske ovoga puta biti puno drugačija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glasnogovornik francuske nogometne reprezentacije odmah je na početku konferencije za novinare objavio vijest da su svi igrači negativni na koronavirus. Ta je informacija najviše zanimala javnost, s obzirom da je Cristiano Ronaldo pozitivan na COVID-19 svega dva dana nakon okršaja protiv Trikolora.

"Ispred nas je velika utakmica. Hrvatskoj je to zadnja prilika da se vrati u igru za prvo mjesto, a mi očekujemo pozitivan rezultat. Bit će to velika utakmica", kazao je vratar francuske reprezentacije Hugo Lloris uoči sutrašnjeg maksimirskog ogleda u Ligi nacija.

Jedinicu londonskog Tottenhama raduje što će se na tribinama okupiti 7.000 gledatelja, što je više nego što vlasti dozvoljavaju u Francuskoj i Engleskoj.

gol expired Kakve riječi francuskog izbornika o našem Luki: "Kada slažem taktiku, o njemu razmišljam" divider

"Nogomet se igra radi navijača i raduje me njihov povratak na tribine, bez obzira na njihov broj. Uvijek me raduje kada igramo pred navijačima."

U posljednjem susretu Francuzi su slavili s 4:2, baš kao i u finalu SP-a u Rusiji. No, u odnosu na pariški susret u redove hrvatske vrste vraća se Luka Modrić.

"Modrićev povratak će promijeniti odnose, on je važan igrač za Hrvatsku. Naš protivnik voli držati loptu i očekujem veliku bitku na sredini terena," kazala je Lloris.

gol expired Cristiano Ronaldo pozitivan na koronavirus: U nedjelju se grlio s Mbappeom... divider

Osvrnuo se i na nedavni dvoboj protiv Portugala koji je završio bez golova.

"Bila je to teška utakmica, nismo imali previše prostora, ali dobro smo igrali u obrani. Nismo imali previše vremena za razmišljanje o tom susretu jer smo se morali okrenuti prema Hrvatskoj."

Lloris je komentirao i igre svog suigrača Antoinea Griezmana koji nikako da dosegne pravu formu.

"Ne možemo Griezmanna dovoditi u pitanje. Svaki igrač ima dobrih i loših dana, a znamo koliko je on napravio za našu reprezentaciju," poručio je Lloris.

gol expired Dalić otkrio promjenu za sastav za Francusku, ima još jednu dilemu: "Razmišljam o toj opciji" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider