Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
šok iz portugala

Cristiano Ronaldo pozitivan na koronavirus: U nedjelju se grlio s Mbappeom...

Cristiano Ronaldo pozitivan je na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalski nogometni savez objavio je do sada najveće nogometno ime zaraženo koronavirusom. Cristiano Ronaldo pozitivan na na COVID-19 i napustio je kamp portugalske reprezentacije.

Portugalska nogometna zvijezda otišla je samoizolaciju, u kojoj će provest 14 dana prije nego će biti slobodan vratiti se treninzima u momčadi Juventusa. 

Prema prvim informacijama Cristiano Ronaldo ne pokazuje nikakve simptone zaraze, a do otkrivanja zaraze došlo je pri rutinskom testiranju na virus. 

Odmah nakon što je njegov test bio pozitivan testirali su se i ostali suigrači, te je postojao veliki strah da CR nije jedini zaraženi. Naime, samo dan ranije cijela je portugalska reprezentacija večerala zajedno, a Ronaldo je objavio fotografiju na društvenim mrežama. 

gol expired Hrvatska slavila u Grčkoj i napravila značajan korak prema Euru: Mladi Vatreni drže sve u svojim rukama divider

Srećom po Portugalce, svi su ostali igrači negativni, te će biti na raspolaganju izborniku Santosu za susret protiv Švedske u Ligi nacija. 

"On se dobro osjeća, nema simptoma i trenutačno je u izolaciji", stoji u priopćenju Portugalskog saveza.

Portugalci su otkazali trening i konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice.

Portugal je u nedjelju igrao utakmicu Lige nacija protiv Francuske (0:0) u kojoj je 35-godišnji napadač Juventusa sudjelovao, a Francuska je sutra suparnik Hrvatskoj u Zagrebu.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo i Kylian Mbappe, napadač Francuske, zagrljeni su hodali travnjakom minule nedjelje nakon utakmice Francuske i Portugala u Ligi nacija.

Hoće li biti šokova i u francuskim redovima?

gol expired Lovrenu je puna kapa Francuza: "Frustrirajuće je. Neke se stvari moraju promijeniti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider