Galerija

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči nedjeljne utakmice u Cardiffu. Wales i Hrvatska odmjerit će snage u pretposljednjoj utakmici naše reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, a pobjeda bi Vatrenima donijela plasman na europsku smotru. 

Za razliku od Splita kada Zlatko Dalić nije mogao računati na Milana Badelja, ovoga puta će mu biti na raspolaganju. Veznjak Fiorentine odradio je trening s ostatkom momčadi i konkurirat će za sastav u nedjelju. 

Marcelo Brozović jedini nema pravo nastupa zbog tri akumulirana žuta kartona koja je sakupio u kvalifikacijama do sada. Osim njega izbornik Zlatko Dalić ima apsolutno sve igrače na raspolaganju, a u razgovoru za Novu TV najavio je da će u odnosu na utakmicu u Splitu protiv Mađarske promijeniti dva do tri igrača.

DALIĆ ZA NOVU TV UOČI WALESA

"Faza obrane će ostati netaknuta. Prema naprijed ćemo mijenjati. Dvije do tri promjene. Brozovića ćemo zamijenit koji je nedostupan, a osim njega još dvije zamjene", rekao je Dalić. 

Hrvatska je u prvoj utakmici protiv Walesa u Osijeku slavila 2:1 i to po vrlo teškim vremenskim uvjetima. Podsjetimo, utakmica je odigrana u lipnju u 15 sati popodne, po najvećoj vrućini i velikoj sparini. 

Tri boda u dvije utakmice osiguravaju Hrvatskoj plasman na Europsko prvenstvo, a vjerojatno i dva u slučaju dva remija. Čak i u slučaju poraza, Hrvatska u posljednjoj utakmici protiv Slovačke u Rijeci drži sve u svojim rukama.