Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
spektakl u splitu

Hrvatski navijači preplavili splitske ulice i Rivu, na Poljud kreće 34 tisuće navijača

Čak 34 tisuće navijača pohodit će večeras splitski Poljud, gdje igraju Hrvatska i Mađarska.

Galerija Hrvatski navijači u Splitu

Splitski Poljud nečijom je odlukom dobio samo dvije službene utakmice hrvatske reprezentacije u više od 20 godina. Čak 34 tisuće ulaznica za utakmicu Hrvatska – Mađarska planulo je u samo jednom danu, no treba istaknuti i da nisu sve bile puštene u slobodnu prodaju te ih je određen broj podijeljen.

Večeras se očekuje spektakl, a već je pripremljena koreografija. Navijači se polako okupljaju na splitskim ulicama, no prava se ludnica netom uoči utakmice. U jutarnjim se satima moglo vidjeti navijača u hrvatskim dresovima, ali more prepoznatljivih kvadratića na Rivi je osvanulo u poslijepodnevnim satima.

Naša je ekipa u centru grada srela vesele navijače iz Sikirevaca, Münchena, Karlovca... Svi očekuju pobjedu i sjajnu atmosferu na Poljudu.

Hoće li Hrvatska uzvratiti Mađarima za poraz u Budimpešti?

Ukupno glasova:

Mađarski huligani pod kontrolom

U gradu je vidno prisutan velik broj policajaca koji će paziti na red na ulicama.

Nadamo se da će policija danas uspjeti spriječiti moguće incidente. Jučer je jedna skupina mađarskih i poljskih huligana uspjela doći do centra grada, a sukobila se prije toga s domaćim huliganima na Bačvicama te kasnije ispred hostela na Gripama kada su već bili pod pratnjom policije. Organi reda danas će vjerojatno pratiti mađarske navijače do stadiona te se ne očekuju veći izgredi.

Neredi u Splitu (Foto: Dalmatinski portal) U Split stigli mađarski i poljski huligani, izbio sukob s hrvatskim navijačima: Jedan Mađar ozlijeđen divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider