Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
#obitelj

Vatreni s navijačima uz "Morsku vilu" emotivno proslavili plasman na Europsko prvenstvo

Hrvatska je prije odlaska u svlačionicu na travnjaku zajedno s navijačima proslavila odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što se plasirala na Europsko prvenstvo, Hrvatska je emotivno na travnjaku zajedno s navijačima proslavila veliki uspjeh. Šesti odlazak na europsku smotru, sveukupno 11. na veliko natjecanje, nije moglo proći bez zagrljaja, osmijeha i vjerojatno suza radosnica.

gol expired Modrić otkrio kakav je bio dogovor i nahvalio nove igrače: ''Uvjeren sam da možemo puno na Euru" divider

Vatreni su zajedno sa stručnim stožerom, uz nekoliko zastava, ostali na travnjaku i išli od tribine do tribine ne bi li se zahvalili navijačima. Njihovo kretanje pratile su poznate hrvatske pjesme, a najemotivnije je bilo za vrijeme "Morske vile".

Što može Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

gol expired Što slijedi? Evo kad je ždrijeb i u kakvoj poziciji ga Vatreni čekaju divider

Nakon što su pozdravili sve navijače na tribinama, cijela reprezentacija i stručni stožer skupili su se u sredini travnjaka i ispod "bannera" na kojem su bile ispisane sve godine u kojima je Hrvatska nastupila na velikim natjecanjima, a najviše se isticala 2020., odnosno iduća godina kada ćemo zaigrati na Euru.

gol expired Dalić pucao od ponosa: "Nisam bio zabrinut. Učinili smo Hrvatsku ponosnom, ovo je za Vukovar i Škabrnju" divider

Osim toga na "banneru" su bila dva "heštega"; #obitelj i #family.

Otvorio se šampanjac, proključale su emocije... Bilo je nezaboravno.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider