Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
hajduk nije sudjelovao

Bliži se povratak Vatrenih u Split: Održan maratonski sastanak, poznato je o čemu se raspravljalo

Tri mjeseca poslije velikog dogovora o povratku hrvatske reprezentacije u Split, novi sastanak na Poljudu.

Andro Krstulović Opara (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Još tri tjedna ostala su do kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Mađarska i povratka naše reprezentacije u Split nakon više od četiri godine. U srijedu je održan novi sastanak, ali neki se i dalje ne mire s povratkom reprezentacije u Split.

Tri mjeseca poslije velikog dogovora o povratku hrvatske reprezentacije u Split, novi sastanak na Poljudu. Ovaj put bez predstavnika Hajduka; samo Grad Split i HNS.

"Ja bih bio najsretniji da sudjeluju u organizaciji utakmice. Hajduk ne sudjeluje, mi dogovaramo s Gradom i ugovor potpisujemo s Gradom, isključivo s njima. Ali evo, daj Bože, ja bih volio da se Hajduk uključi u to", rekao je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

Gradonačelnika dočekao prosvjedni transparent

I bez Hajduka, utakmice će biti. Oni koji se s time ne slažu, transparentom na obližnjem nadvožnjaku optužuju gradonačelnika za taj dogovor. Na njemu stoji: ''Opara lažove - izabra si stranu.''

"Bitno je da ljudi i službe rade i surađuju te da traže najbolji model da to bude win-win situacija", rekao je splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

gol expired Povijesna noć Dinama: Četiri komada Atalanti u rapsodiji na otvaranju Lige prvaka! divider

Najvažnija pobjeda trebala bi biti ona za kvalifikacijske bodove. Ali pobjede o kojima govori gradonačelnik tiču se normalizacije odnosa u našem nogometu.

"Sve smo dogovorili"

"Želim da i Hajduk i HNS dođu u situaciju koju su najavili prije dva mjeseca i vjerujem da smo na dobrome pravcu", smatra Opara.

Iako je pitanja bilo još, gradonačelnik je morao odjuriti. A o čemu se danas razgovaralo gotovo pet sati pojasnio je Kustić. 

"Stvari koje preuzima sam HNS, glede samog organiziranja i preuzimanja nekih stavki oko kojih smo vodili raspravu. Ali na kraju smo sve dogovorili, mislim da je to sad to što se tiče potpisivanja'', rekao je.

Do utakmice Hrvatska - Mađarska ostala su još tri tjedna. Cijene ulaznica bit će od 100 do 250 kuna, ovisno o tribini i kupuju li se u pretprodaji ili redovnoj prodaji. Plan je da prodaja ulaznica počne u ponedjeljak.

Navijači Atalante stižu u Zagreb (Foto: GOL.hr) Invazija Talijana na Maksimir: Stiglo više od tri tisuće navijača Atalante divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider